Need C programa 8.052 "AT klaviatūros valdiklis"

N

nonamenoway

Guest
Man reikia C programa, kuri leidžia man naudoti kaip 8.052 klaviatūros kontrolierius.

Uždavinys turi milžinišką klaviatūros uždarant jungiklius, kad žmonės su įvairaus laipsnio negalia Punch duomenis į kompiuterį, naudojant mini DIN klaviatūros uosto.

Man reikia, kad tai C programa nes man reikia daryti pakeitimus, kaip vieną klaviatūros Punch už "Alt-F" ir kitas komandas ir tt o aš nenoriu gadinti kitų žmonių kompiuterių, bet ir naudoti modifikuotą klaviatūros naudojimas bet kurio kompiuterio.

Aš naudoju 89C52 mikro ir Keil sudarytojas - nemokama versija.Any help very welcome.

Check this out ..
Jis yra C-kodas (Paolo Subiaco) nuo 8.051 ir PS / 2 keyboard (tas pats kaip ir):
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=73597

Linkėjimai,
IanP

Gerbiami IanP,

Mačiau šį puslapį, o paieškos forumuose.

Deja, ji kitas dalykas aplink.

Kodas Ieškau yra vienas, kad leidžia man "padaryti" klaviatūros iš 89S52 ir todėl jį naudoti kaip programuojamą klaviatūrą.

Man reikia C šaltinis firmware, kad vyksta viduje, klaviatūros kontrolierius lustas klaviatūra.(C nes jiems aš galiu juos pakeisti save).

Labai ačiū už pagalbą.

nonamenoway rašė:

Gerbiami IanP,Mačiau šį puslapį, o paieškos forumuose.Deja, ji kitas dalykas aplink.Kodas Ieškau yra vienas, kad leidžia man "padaryti" klaviatūros iš 89S52 ir todėl jį naudoti kaip programuojamą klaviatūrą.Man reikia C šaltinis firmware, kad vyksta viduje, klaviatūros kontrolierius lustas klaviatūra.
(C nes jiems aš galiu juos pakeisti save).Labai ačiū už pagalbą.

Mielas nonamenoway ...
kur R u. ..
u have rasti THT kodą.?

prašome pasidalinti čia.

Rony.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back