neatsiejama ciklo šilumos kontrolės privalumai

S

sjjm

Guest
Sveiki Ar kas nors man pliz tel neatsiejama ciklo metodą šilumos kontroliuoti bet kokius kitus metodus, kurie gali b naudojamos metodas, naudojant privalumus. YO pagalba labai dėkingi !!!!! thanx

Aš tikiuosi, kad teisingai suprasti klausimą. Žinau metodas yra vadinamas laiko proporcinga temperatūros kontrolė, bet aš manau, kad tai yra tas pats. Iš esmės, vienas požiūris galite fazės kontroliuojamų SCR arba TRIAC, kad koreguoja įtampos (taigi ir galios) kaitinimo elementas. Problema yra santykinai aukštas EPI nes TRIAC ar SCR įsijungia greitai, kažkur AC ciklo viduryje. Taip pat galite įjungti TRIAC AC ciklo nulio kirtimo ir laikyti jį keletą ciklų. Kai reikia išjungti, TRIAC bus išjungti vėl nulio kirtimo ir liks keletą ciklų. Taigi, vidutinis galios šildymo elementu pristatomas, gali būti nustatoma pagal tai visiškai ciklų skaičius, palyginti su visą ciklų skaičius yra išjungtas. Tai yra proporcingas laiko kontrolė. Kadangi ji visada įsijungia užbaigti ciklai šildytuvas, aš manau, kad tai yra tas pats kaip jūs paminėti. Privalumas yra mažesnis (EPI), o mažesnės srovės signalo formos iškraipymas, taigi mažesnis harmonikų kiekis (nes dabartinė atidžiai sekti linijos įtampą, kai TRIAC yra ir bus nulio, kai išjungtas, o ne kapotų sinusinė). Tai reiškia, kad aukštesnės galios koeficientas.

Bendras metodas, turi pranašumą, suteikia klaidą reikšmė lygi 0, o tiesiog proporcingas kontrolės stabilizuoti klaidos reikšmę, priklausomai nuo sistemos pelnas. Jei bandysite padidinti pelną sumažinti šią klaidą, jūs gausite nestabili sistema linkę virpesių, ir jei bandysite kompensuoti, offest vertė būtų įvesti lygio priklausomas. Todėl, jei Jums reikalinga sistema, kai jūs nustatote tam tikrą vertę į priekį ir tikisi, kad sistema atitinka ta komanda, nei jums reikia integracijos dalis, savo kontrolės kilpa. Jei pažvelgti vertės sistema tuo pat metu pritaikant jį ir palieka, nei darai kompensacija sistemos klaidos rankiniu būdu tos vertės (pvz., nustatant krosnies temperatūrą, o ieško ne termometras) ir jums nereikia valdymo kontūro sudedamoji dalis paprastas PD valdiklis pakaktų. : D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back