navigacijos žemėlapyje robotas

J

jerkymotion

Guest
Hi everybody Aš su mano galutinis metų projektą problema ... Aš įkelti žemėlapį mano PC ir perkelti mano robotas, tai pozicijai, kurioje kartą pele paspausti į žemėlapį ....( tikrųjų tai apie navigacija.) Turiu ne idėja, net kaip įkelti MAP ir kad GUI .... kad robotas juda į tą poziciją ... prašome padėti .. KIEKVIENA PAGALBA TURI būti vertinama

Sveiki jerkymotion, pabandykite LabVIEW ji įdomių funkcijų, pavyzdžiui, lengva aparatūros sąsają, vaizdo apdorojimo, uždaro ciklo kontrolė ir tt gana lengva pradėti, nes ji naudoja grafinę programavimo.

bus u prašome smulkiau apie LabVIEW Tiesą sakant, aš bandžiau naudoti pakrautų žemėlapį savo kompiuteryje (naudojant Visual C + +) ir padaryti GUI toks, kad jei aš spustelėkite ŽEMĖLAPIS ji siunčia komandą į mikrovaldiklio per nuoseklųjį prievadą, kad robotas gauna į tą poziciją. ..

Sveiki, LabVIEW yra Virtual Instrumentation programinę įrangą. Tai grafinę programavimo kalbą bandymas, matavimas ir kontrolė. Besivystančios kodo C + + yra gerai ir bet LabVIEW taupo jūsų gyvenimą, nes jo trumpas mokymosi kreivė, specializuotų inžinierių ir grafinė programavimo. Būtume piešti srauto diagramą teksto pagrįsta programavimo kalbomis. Bet LabVIEW, Programavimas baigiasi!. J., viskas, ką turite padaryti, tai vilkti ir piktogramas, vielos IT, kodas yra pasiruošę. Jis turi daug įdomių funkcijų serijos ir iš (vadinamas VIZA), signalų apdorojimo ir analizės, grafikų, ekranai, LED, rankenėlės ir tt Kai gavo rankena, Jums bus suteiktos programavimą. Jums būtų įdomu pradėti, patikrinkite šiame tinklalapyje http://www.ni.com/labview/ Vertinimo versija LabVIEW galima įsigyti adresu http://www.ni.com/ trylabview / Tikiuosi tai padės jums: smile:

iš tikrųjų noriu įkelti žemėlapį robotas ir atsiųskite komandą robotas tiesiog tiesiog paspaudę ant žemėlapio .. ir robotas turi judėti tam tikrą vietą ... Aš naudoju atvira CV (vaizdo apdorojimas kliūčių nustatymo) ir padarė GUI naudojant Visual C ++... todėl aš noriu naudoti Visual C + + įkelti šio žemėlapio

Ar turiu įkelti žemėlapis su pagalba tekstinį failą .. kaip ir žaidimus ... jei taip, kaip tai padaryti ... prašome padėti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back