Naujokas: Noriu sukurti pelė su 2 jutiklių

3

313230

Guest
Hi everyone!
Turiu idėjų, kaip tai:
Normalus kompiuterio pelė gali sekti judėjimą 2D, X ir Y signalus.
Pele statyti 2 davikliai, viena teikti x, y, kiti teikia x ir y 'signalus.Nuo kiekvieno jutiklio judėjimas sumą galima nurodyti, kiek pele buvo pasukta
Jei pele perkelti tik linijinė, tuomet x1 = X1 ', Y1 = y1 ", kaip įprasta pele.
Jei pele tik pasukti, tada, x2 =- x2 ', y2 =- Y2 "
Jei pele pasukti o judėti linijinė, tada x = x1 x2, y = y1 y2, x 'X1 =' x2 ', y' = y1 " y2.Yra 4 lygtis, 4 neaiškios, todėl lengvai sužinoti, kiek pele judėti ir suktis.

But I dont know much about electronics.Bet kas gali man padėti, kaip mokytis elektronikos apie 1 savaitę nuveikti šį darbą?Kokius dalykus turėčiau mokytis ir surasti?Pigiau, tuo geriau.

O, ačiū už skaitymo!
Laimingų Naujųjų metų!

Hi Dude ...

Suprantu Gimė mintis, pati idėja ir funkcionalumas yra teisinga, bet ir reikia knowledgable, kad būtų galima įgyvendinti šią idėją!Pirmasis U reikia žinoti apie jutiklius būtent Optic Sensors, tada ir turėtų būti gerai logika dizainas, pagaliau išankstinį tyrimą dėl kompiuterio uostuose, pavyzdžiui, USB ar PS2 nerekomenduojama.

visa tai užima laiko, drauguži!Bye būdas ...What do u think of pelės prašymą, kad sukasi tai?

Manau, kad tai yra daug paprasčiau naudoti akselerometrai arba pjezoelektriniai giroskopas (naudojamas GPS imtuvai mirę skaičiavimas.

Citata:

But I dont know much about electronics.
Bet kas gali man padėti, kaip mokytis elektronikos apie 1 savaitę nuveikti šį darbą?
Kokius dalykus turėčiau mokytis ir surasti?
Pigiau, tuo geriau.

Dėkoju jums visiems už atsakymą!
@ Elektronikos Joy: Manau, kad visi vienetai turi įvesties bei ouput.Jei aš žinau, kaip užpildyti įėjimo užtrukti išėjimo infos.Indėlis yra tik įtampa ir srovė AC ir DC.Tada žinau, kaip nustatyti išėjimo signalą į USB, ir kovoti su jų programine įranga.Prašom parodyti man detaliau, ypač USB

Manau su pasukti pele, galiu pasukti į 3D aplinką šiek tiek lengviau.

@ Cesare: ačiū, aš jau taip manau, bet i dont know bet ar yra tinkamas pagreičio?Jei taip, tai sprendimas turi mažiau kaip 0,001 g = 1cm/s/s.Ir kaip su jais susidoroti?Aš tai pateikti savo pastabas ir imasi Infos iš jų?Ar galite suteikti daugiau informacijos patarimų?

@ Codeking911: ačiū, aš jau žinau keletą klausimų apie elektronikos bei elektros Basic.Bet dirbti su kompiuterio aplinką ir dizainas grandinė, žinau labai mažai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back