Naujas programavimo reikia patarimo

A

anta

Guest
Sveiki visi ... Turiu problema, ir tai būtų labai naudinga, jei galėtų duoti man kokių nors patarimų ... Esu gana nauja programavimo. Turėjau vieną ar dvi pamokas per pastaruosius (C / Java), bet aš nesu labai į jį .. Neseniai buvau paprašytas i padaryti programą, kurioje turėčiau duoti tam tikrų rūšių medžiagos, matmenų ir tt, kad būtų vertinami kaina .. Aš labai suintrigavo ir norėčiau pabandyti .. Problema ta, kad aš nežinau, kur pradėti ... Kokia kalba turėčiau naudoti / GUI / duomenų bazes ir pan. Ar kas nors duoti man kokių nors bendrais bruožais? Būtų labai naudinga man Dėkojame ir iš anksto

kadangi jūs į c ir Java ekspozicijos, jūs galite naudoti bet kam rašyti savo paraišką. jei norite savo prašymą, naudoti java arba VisualBasic GUI.

Jūs galite atsisiųsti "Visual Express C + + nemokamai iš [url = http://www.microsoft.com/express/]" Microsoft Express Į titulinį - "Visual Studio Express" ir "SQL Server Express yra nemokama įrankiai [/url] galite sukurti konsolės programas ar kurti GUI alternatyva, jei nenorite gauti susieta su Windows Kodas: Kvadratai [url = http://www.codeblocks.org/] Kodas: Kvadratai [/url] ji yra atviro kodo ir Įvairioms platformoms. Nėra GUI Builder paskambinti wxWidgets.

Aš asmeniškai manau, kad C # yra geriausia kalba tai GUI stuff, bet Visual Basic gali padaryti tiek daug ir formų dizaineris yra gera tiems, du. NET kalbomis. Galima naudoti kai kurių senesnių technologijų, tokių kaip Windows fondas klasių C + +. Java.sucks ();

Didelė problema, su tiek C #, ir VB yra jų santykis viena su "Microsoft" platformos - tai Gerai, jei sutinkate savo įgūdžius nebus perkeliami į nė vienas "Microsoft" sistemas. Verta pažymėti, kad "Java" yra kryžius platforma ta apimtimi, kuria kodo net neturi būti skompilowane. Kol tikslinės sistemos Java virtuali mašina galima perduoti sudarytojai klasės failus ir paleisti juos. Aš linkęs rašyti TCP / IP kliento / serverio Java taip resulatant sistemos platformų.

Didelė problema, su tiek C #, ir VB yra jų santykis viena su "Microsoft" platformos - tai Gerai, jei sutinkate savo įgūdžius nebus perkeliami į nė vienas "Microsoft" sistemas. Verta pažymėti, kad "Java" yra kryžius platforma ta apimtimi, kuria kodo net neturi būti skompilowane. Kol tikslinės sistemos Java virtuali mašina galima perduoti sudarytojai klasės failus ir paleisti juos. Aš linkęs rašyti TCP / IP kliento / serverio Java taip resulatant sistemos platformų.
Tai yra dalinis klaidinga. Galima naudoti monodevelop rašyti C # programas. Ji nebūtinai turi visas technologijas, kad langus turi, bet naudojant kažką, kad kompromisų visos platformos, paliekant iš daiktų krūva nėra geras sprendimas. C #, taip pat leidžia jums rašyti mažai dalykų, jei taip nusprendžia, ir ji LINQ kuris leidžia prieiti prie duomenų bazės Daiktai, XML, ir rinkiniai su panašiomis sintaksę vietoj senojo būdas. C # pwns. aiškia ir paprasta. Java GUI kūrimo sucks. Be to, į vystymosi idėjas. NET, tiek monodevelop ir VS nuosavų Java IDE, kad nėra daug geriau nei Notepad + +.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back