naujas Mikrokontroleris paraiška - padėti reikia

V

vinod_g

Guest
Labas,
Esu naujas naudojant mikro valdiklio programa.Į vieną iš mano atveju reikia skaityti duomenis iš bet kurio jutiklis (pvz., temperatūros daviklis) ir i naudoti turimus duomenis furthur programas.Galėtų ir prašome padėti šiuo klausimu.Man reikia Aparatūros schema ir programinės įrangos, taip pat (jei reikia) fiksuoti temperatūrą ir siunčia duomenis į PC.

pirmoji ir turės nuspręsti, kuris valdytojas daryti ir norite naudoti,
yra įvairių mikro valdiklio
bet iš pradžių vieną naudoja 8051 (bent jau aš pradėjau su juo)
tada ir turės nuspręsti, kokia kalba ir bus naudojama programa valdytojas

ir turės naudoti arba c arba surinkimas

ir turės Kompiliavimo plius programuotojas ją

besause ir reikia skaityti duomenis iš jutiklių, ir turėsite naudoti ADC,

dėl to bus geriau, jei ir naudoti mikrokontrolerių su įmontuotu ADC,

nusprendusi visa tai, ir turėsite gerą knygą apie Micro kontrolierius ir comiplertada ir galės į poziciją skaityti duomenis iš jutiklių

i naudoti PIC valdiklio kurie buiilt ADC
ir CCS kompiliatorių, kuris turi gerai pastatytas funkcijos skaityti Analog vertė

Paprastas būdas pradėti yra aplankyti Microchip interneto svetainėje ir žiūri į plėtrą lentos.
Jie siūlo platų plėtros lentų, kad yra gana pigi ir viskas ko jums reikia norint pradėti.

Check out mikro iš LPD yra ADUC845.

It has a tempsensor (which is not so bad) buildin and lots of code you can use which is already done.

Gali būti galite naudoti LM35 Celsijaus arba LM34 Farenheito temperatūros jutiklis ir mikrokontrolerów pic12F675, 10 bitų pastatytas ADC konverteriu.

Kaip kalba pic programavimo, aš rekomenduoju pagrindinio kompiliatorių, lengva naudotis, ir šis proyect, manau,
kad galima gauti lengvai realizuoti.

Dėl pagrindinio redaktoriaus mikrokodo studijos yra nemokamas įrankis, skirtas pagrindinių kompiliatorių.

Tai nuoroda,
o ne naudoti pic12F675, tačiau Jūs galite pamatyti Veikimo principas, ir tada parašyti savo programą.

http://www.rentron.com/PicBasic/LM34.htm

Ieškoti šiame forume, galite gauti daug informacijos apie pic programavimo priemones ir tt,
ir tt
Tikiuosi, ši informacija gali jums padėti.

Linkėjimai

Garfield
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Ačiū visiems, už gimęs didelį sąnaudų ir imsis šių vertingų pasiūlymų atsižvelgti.

Visų pirma, reikia nuspręsti, kas geriausiai MU jums.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back