naudoti mažo signalo MOSFET be vartų atsparumas

O

olemp

Guest
kas atsitiks, jei mes naudojame smal signalas MOSFET (pavyzdžiui, BS170) be vartų atsparumas. manau, kad mes naudojame jį pic MCU kaip čia: http://users.skynet.be/bk317494/012/012.htm ji tikriausiai sukelti į srovės iškyšas ... tai patikima? kas yra naudoti be vartų atsparumas apribojimas. Pavyzdžiui galime naudoti jį kontroliuoti mažų ventiliatoriaus greitis 10kHz?.

Kalbėdamas BSS89 mažo signalo NMOS, If I don't naudoti vartų rezistorius tada tranzistorius yra daugiau, gali būti pažeisti. Aš išmesti dešimtys šių MOSFETs rasti, jei problema tikrai ateina iš nepanaudotų vartų varžai ... ir dabar esu įsitikinęs, ....

Nėra apribojimų, jį galima naudoti be vartų restistance (MOSFET lemia įtampa, todėl jūs dont reikia pasipriešinimo apriboti srovės). Linkėjimai. Mr.Cube

[Quote = mrcube_ns] apribojimų nėra, jūs galite naudoti ją be vartų restistance (MOSFET lemia įtampa, todėl jūs dont reikia pasipriešinimo apriboti srovės). [/Quote], tačiau jų sąnaudos elgtis kaip kondensatorius. tai be rezistorius momentinė srovė teka .... bent tai tiesa galios MOSFETs tačiau aš nežinau, mažo signalo MOSFETs ..... Turiu sumodeliuoti ji PSPICE .. Taip pat svarbus parametras yra produkcija resistans iš pic MCU i / o. .. bet i could't rasti šią vertę. Čia modeliavimo rezultatas. puls su dabartinių yra 100 Pikosekundinių:))

, tačiau jų sąnaudos elgtis kaip kondensatorius. tai be rezistorius momentinė srovė netekėtų
Taip, tačiau talpa yra labai maža, kitaip MOSFET nebus greitai, kaip jie yra. Rezistorius paprastai yra įdėti į vartus grandinės, nes yra viktomologinės gauti svyravimų dėl aukšto dažnio, todėl tiems, atsparumas ir, kad vartai kondensatorius daro įvesties žemo dažnio filtrą => reiškia, kad dėl mažų MOSFET ir įprastam naudojimui you dont reikia atsparaus (galite įdėti 10 -100Ohm turi būti 100% tikras, bet everythig bus darbo gražus net ir be pasipriešinimo). Linkėjimai. Mr.Cube BTW. Yra daug kitų parsit efects, kurios nėra įtrauktos į PSPICE modeliavimas, jūs padaryti, todėl labai carefuly su PSPICE rezultatus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back