Naudokite MCU į configer į Xilinx FPGA

D

Dick Hou

Guest
Xilinx taikymo pažymi xapp058 aprašoma, kaip naudoti MCU į configer savo FPGA / CPLD / PROM per JTAG uosto, bet kurios priemonės naudojimo sudaryti failą?

ISE generat programavimo failą.Jei pažvelgsime į kairę pannel ir ISE GUI rasite pabaigos etapas vadinamas "Generat Programavimas Failai"

Taip, aš žinau, kad ISE gali generuoti bitų / DRESAS / šešioliktainį ...failo naudojimo Xilinx kabeliu jį atsisiųsti į FPGA, bet aš noriu configer į FPGA off-line, tai padaryti, pirmiausia programa configer duomenų ROM, tada naudokite MCU skaityti ir naudoti JTAG ar vergais serijos būdas configer į FPGA.Aš galiu configer jo vergais serijos būdas dabar, bet nežinote kaip naudotis JTAG uosto daryti tą patį?

Kodo app058 yra C. Galite kompilować jai C Compiler.Vienintelis dalykas, ko jums reikia, tai nustatyti keturias funkcijas kodą į MCU naudojate.Jūs galite vairuoti JTAG kaišteliai TDI, TDO, TCK ir TMS su MCU bendrojo I / O pins.Aš atsirandantys su AT91FR4081, kuris ATMEL's MCU su ARM7TDMI branduolys.

sucan rašė:

Kodo app058 yra C. Galite kompilować jai C Compiler.
Vienintelis dalykas, ko jums reikia, tai nustatyti keturias funkcijas kodą į MCU naudojate.
Jūs galite vairuoti JTAG kaišteliai TDI, TDO, TCK ir TMS su MCU bendrojo I / O pins.
Aš atsirandantys su AT91FR4081, kuris ATMEL's MCU su ARM7TDMI branduolys.

Dydis mano galutiniam vaizdą apie 10Kbytes, tai nedidelis.
Jūs turite apibrėžti funkcijas setPort (), pulseClock (), readByte (), readTDOBit () ir waitTime () sau į MCU jūs naudojate.Išeitinis kodas pateiktas app058 yra tik nuoroda.Galite nustatyti savo funkcijas taip:
tuščia setPort (trumpa p trumpą val)
(
if (p == TMS)
out_word.bits.tms = (unsigned char) pylimas;
if (p == PAP)
out_word.bits.tdi = (unsigned char) pylimas;
if (p == TCK) (
out_word.bits.tck = (unsigned char) pylimas;
yourMCUwriteBitFunc (xxx, out_word.bits.tms);
yourMCUwriteBitFunc (xxx, out_word.bits.tdi);
yourMCUwriteBitFunc (xxx, out_word.bits.tck);)
)

tuščia pulseClock ()
(
setPort (TCK, 0);
setPort (TCK, 1);
setPort (TCK, 0);
)

tuščia readByte (unsigned char * duomenys)
(
* Duomenų =* ženklas; / * unsigned char * ženklas = (unsigned char * yourconfigfileaddress * /
ženklo ;
)

unsigned char readTDOBit ()
(
jei (yourMCUreadBitFunc () == 1) (
in_word.tdo = 1;)
in_word.tdo = 0;
)

tuščia waitTime (ilgas microsec)
(
statinio ilgai tckCyclesPerMicrosec = (ilgas) savo CLK numeris MHz;
ilgai tckCycles = microsec * tckCyclesPerMicrosec;
ilgai i;
for (i = 0; i <tckCycles; i);
(
pulseClock ();
)
)

Aš naudoju @ ltera FPGAs projektavimo sistemos.
Ar galite pateikti @ ltera's JTAG versija ACEX arba Excalibur?

Hi all

nuo Xapp058 ir negali suprasti kažką

kaip ir galima konvertuoti xsvf failą hex failą ir programą EPROM.

Ačiū

Gerai draugui dabar aš suprantu apie Xapp058.bet aš negaliu complie C kodekso Celė

kas yra problema?

Jūs turite pakeisti uosto io. C failą į savo paraišką ...nors, kaip jūs kalbate, failo numatyta XAPP058 yra parodyta, kaip turėtų uosto io padaryti.Jūs turite padaryti tai patys savo mikrokontrolerów.

sucan rašė:

Kodo app058 yra C. Galite kompilować jai C Compiler.
.

Ji bus nenaudingas, net jei jūs galite kaupti ją, ji turi būti atitinkamai pakeista į komplektą jūsų mikrokontrolerów ...

BuBEE rašė:

Hi allnuo Xapp058 ir negali suprasti kažkąkaip ir galima konvertuoti xsvf failą hex failą ir programą EPROM.Ačiū

Ei,

Aš neseniai baigtas daryti Xilinx FPGA konfigūraciją per AVR projektą.Tai išsamiai aprašyta vasario klausimas apygardos Rūsys, kuris turėtų būti iš karto.Taip pat vieną kartą vasaris čia reikėtų internete nemokamai http://www.circuitcellar.com jei nenorite registruotis.

Kodas GPL ne http://www.newae.com/loonboard/lub.html

HTH,

-Victor

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back