Naudojant vieną 12V tiekimo pristatyti 12V ir 5V

M

megadriver

Guest
Labas, paskutinį kartą aš messed su ohm teisės buvo HighSchool, ilgai, seniai. Aš ieškojau internete ir nustatėme, kad šis forumas, taigi aš maniau aš buvo gera idėja, kad galėtumėte rašyti čia. Atsiprašau iš anksto, jei aš tuo netinkamoje vietoje. Turiu šiek tiek vaizdo dekoderis lenta, kurį aš bandau sukurti "sąsaja" už jį. Jis turi du įėjimo galiai, 12V ir 5V. Taigi, aš nusipirkau maitinimo adapteris 12V ir 500mA. Ar tai įmanoma, naudojant rezistoriai, atsisakyti savo įtampa nuo 12V iki 5V? Kas rezistorius (-ai) turėtų naudoti? Ačiū! [] "SS Nino

[Quote = megadriver] Ar tai įmanoma, naudojant rezistoriai, atsisakyti savo įtampa nuo 12V iki 5V? Kas rezistorius (-ai) turėtų naudoti? [/Quote] Jei dabartinė vartojimo 5V įvesties yra pastovus, galite naudoti rezistorius, bet aš abejoju, kad tai yra labai daug .. Beje, ar žinote, kiek srovė bus parengti iki tos įėjimo? ir einamosios iki 12V ir 5V PIN PIN kodą, kad jūsų 500mA, 12V maitinimo šaltinis gali pristatyti jį .. Priešingu atveju jis yra saugesnis prisijungti paprastas įtampos reguliatorių, kad nepriklausomai nuo apkrovos (jai reitingo lygiu, pavyzdžiui 78L05 -> 100mA, 7805 -> 1A) teiks gražus ir švarus +5 V .. Rgds, IanP

Yep, kol ji yra pagunda tiesiog nuleisti rezistorius, jei apkrovos srovės pokyčius, arba, jei įėjimo įtampos pokyčių, dėl įtampos savo jautrios vaizdo lustai gali skirtis. Jeigu jūs einate kiek virš 5,5 voltų, jie gali mailius. Fiksuoto 5 voltų išėjimo reguliatorius yra gana paprasta padaryti. Paimkite LM7805, įdėti 0,33 uF dangtelis tarp įėjimo PIN ir žemės, įdėti 0,1 uF dangtelis tarp išėjimo PIN ir žemę, sujungti žemės PIN į žemę <ir baigsite. Bet 7-35 voltų į ir gausite pastovų 5 voltų vienu kartu stiprintuvą. Jei turite didelį įtampos kritimą lustas, jums reikės šilumos kriaukle jį su aliuminio gabalas.

Jūs nesakiau, bet jei bandote sąsaja su kompiuteriu, nėra reguliuojami 5V ir 12V ten, galima rasti bet lizdas tai numatyta kietieji diskai, CD diskai ir tt Tiesiog maniau. To nepadarius, kad aš sutinku su ankstesniais plakatai, ty 7805. Žinokite, kad jei dabartinės nutekėjimo yra daugiau nei keli mA 7805 gali gauti šilta / karšta. Jei reikia varžtas jį radiatoriaus. Atkreipkite dėmesį, kad prietaisas skirtuką yra 0V taip izoliuoti, jei reikia. Jei sudėjus dabartinės nutekėjimo tiek įtampos, į 7805 srovė bus beveik kaip savo išėjimo srovė pat (ten šiuo metu žemyn į žemę per vidurį PIN bitų, bet tai nereikšminga). 3phase

ten yra LM2576 IC. todėl, kad 5 voltų įtampa yra ne ateis ... todėl gali kas nors man padėti šiuo tokia situacija .. atsakykite greitai.

Paprasčiausias sprendimas yra naudoti LM7805. ji suteikia galia 5 V.

Tai norite perjungti režimą tiekimo tada naudoti LM2575-5.0 ar LM2576-5.0, kuri yra 5V fiksuoto reguliatorius. Ir jei u wanna linijinio tipo tada LM7805 būtų geriausia. Bet perjungimo reguliatoriai turi daug daugiau privalumų tada linijinis vieną. Plz žr. schema.

vaizdas, kuris parodė, yra teisinga, bet. kai mes apie tai. jo ne ....... taigi, jei u prašome turėti visą schemą, kad tik po to ..... O jei ir žino, ką galima į šią problemą ..... Taigi, prašome pasakyti man ...

Abdullah vaizdo Įdėjo baigtas. Jei grandinė neveikia tada gali būti yra tam tikrų su jūsų grandinės problemos. Schema, kurį aš parašė paimta iš lapas LM2576 ir jos 100% darbo.

@ Abdullah jums sekasi kai įtampa ar nėra įtampos (0V), patikrinkite jūsų ryšius, jeigu jūsų jungtys yra teisus tada gali būti IC yra pažeistas, pabandykite conncect kitų IC ir pažymėkite atsakymą, antra, kad takelius kuo mažesnis už diodas ir Induktyvumo. Geriausi linkėjimai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back