naudojant uosto masyvai procesas blokas

• Thread starter Richard Divakar Vemagiri
  • Start date
R

Richard Divakar Vemagiri

Guest
Sveiki, PLZ help me su šio .. [Font = "Comic Sans MS"] subjekto FFT yra uostas (įvestis: masyve (0 iki 7) iš integer); pabaigoje FFT; [/font] Klaida - beveik "matrica": laukia STRING arba identifikatorius arba

Jums nereikės deklaruoti tipas. pageidautina, kad paketas. pvz: tipo my_input_type yra masyvas (gamtiniai diapazono) sveikasis skaičius; jei tai paketą, tada galite įtraukti į kiekvieną failą, kad instantiates arba apibrėžia FFT paketą.

Hi perstatyti, atsiprašome už grįžti vėlai. bet ačiū už UR atsakymo. Tiesą sakant, man buvo neaišku, kaip u norėjo mane tai, kad paketas stuff. Can U tiesiog man papasakoti, kaip parašyti pakete blokas, ir kur man reikia patalpinti jį į teksto redaktoriumi? Atsiprašome, bet esu naujas VHDL ir jiems "bando sužinoti ... Padėkoti jums, Richard

... Atsiprašome, bet esu naujas VHDL ir jiems "bando mokytis ...
ASIC-pasaulio kaip kai kurie gana gerai [url = http://www.asic-world.com/vhdl/index.html] VHDL vadovėliai [/url]. Tikiuosi, kad padės jums jūsų būdas!

[Font = "Microsoft Sans Serif"] paketas PCK yra tipo my_input_type yra masyvas (nuo 0 iki 7) iš sveikojo skaičiaus; pabaigoje PCK; paketas kūno PCK yra pabaiga PCK; biblioteka IEEE; naudoti ieee.std_logic_1164.all; naudoti ieee.std_logic_arith.all ; naudoti ieee.std_logic_textio.all; naudoti work.pck.all; subjektas FFT yra uostas (įvestis: Inout my_input_type; O1: iš my_input_type); pabaigoje FFT; architektūra fft_arch iš FFT yra pradėti procesą (sąnaudų) kintamasis j, n1, temperatūros : integer; kintamasis i: integer; pradėti j: = 0; už i 0-7 kilpa n1: = 4; while (j> = n1) linijos j: = j - N1; n1: = n1 / 2; pabaigos linijos ; j: = j + n1;, jeigu (i <j) tada temp: = įėjimas (i), įėjimas (i)

Jūs paleisti už bet kokios trukmės laiką modeliavimo? Kokios modeliavimas jūs naudojatės? RTL ar Rašyti sintezė?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 10:34 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 10:33 ----------</span></span>
Tiesą sakant - žiūri kodas - ką išėjimo jūs gaunate? Im atspėti turite klaidų, nes tu negali naudoti sveikasis skaičius, kaip Inout uosto, nes jis nėra išspręstas.

Labas TrickyDicky, aš negavau jokių klaidų. Aš kompiliuoti kodą, ir ji sako, kad kompiliacija buvo sėkmingas. Aš naudoju "ModelSim PE Studentų Edition 10,0" modeliuoti. Taigi, po kompiliavimo, aš spustelėkite "Pradėti" Modeliavimas ", ir viskas veikia gerai. Dabar wen i jėgos reikšmes į "input" matrica ir spustelėkite "Vykdyti", tikiuosi, kad produkcija "O1" masyvas turi keletą reikšmių, Coz tai paskutinė eilutė, mano kodas sakydamas: "O1

modeliavimas yra tikriausiai veikia, ir bus vykdoma tol, kol jį sustabdyti, nebent jums paleisti jį už tam tikrą laikotarpį. Be VHDL, rezoliucija funkcija leidžia signalo būti varomi iš dviejų šaltinių. Geriausias pavyzdys VHDL yra std_logic, kaip ji bus išspręsta. Jei tai padaryti savo kodą: SLV

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back