Naudojant PIC16F639

L

LULU

Guest
Gerbiami ponios ir ponai,

Aš jau po šio mikroschema forumo temoje.O gal kas nors čia gali man padėti.Tikiuosi, tai bus gerai.

Ar galima naudoti PIC16F639 ir jos analogas priekinės gauti DCF-77 laiko signalų?
Ar kas nors patirties su tuo, ar tai visiškai nauja idėja?
Aš perskaičiau valdytojo duomenų lape, ir šiuo metu, manau, kad tai bus įmanoma.

Tikiuosi, kad galėsite man padėti ir duoti man kokių nors patarimų.

Thank you in advance
LULU

Iš tikrųjų, kas yra jūsų galutinis tikslas?jūs ketinate padaryti laikrodis su DCF77 signalas ir pic mikro?ar jums reikia pataisyti savo pic pagal laikrodis su DCF77 signalas?Manau DCF77 signalas ją atnaujinti duomenis kiekvieną minutę.galite padaryti atskira laikrodžiai naudojant pic mikro su mažiau nei antroje tikslumas / metus.ir jei jums reikia daugiau tikslumo galite pataisyti su DCM signalų laiko.I don't know DCF77 signalo algoritmas.Manau, kad perduodant dvejetainiu.vistiek galite iššifruoti bet kokio skaitmeninio formato pic Micro.Jums tereikia tam programinės įrangos už tai.
Paskutinį kartą redagavo creative_35 on 04 gali 2006 13:59, edited 2 kartus iš viso

Aš ketinu sukurti DCF-77 laikrodį.Tam paprastai naudojama mažai Modul gauti šį kartą signalas.Dabar mano idėja yra panaudoti Analog priekio PIC16F639.

Paprastai gaunate RDA signalus 125kHz su juo.Dabar mano idėja, gauti DCF-77 signalą 77,5 kHz.Abi yra AM moduliacijos.Dažnio, kuris gali būti gautas nustatomas pagal išorinį lygiagrečiai rezonansinis kontūras.

Apie Tokiu būdu galite sujungti gavimo ir laiko signalas onemicrocontroller tarybos vertinimo.

Beje, ką Jūs turite galvoje su DCM?

Ahh ... Gerai, aš maniau, kad jau man.

Tačiau daugiau importent, ką manote apie mano idėja?Ar tai įmanoma?

LULU

Labas aš padariau tai su PIC16f877A ir DSP moude kuris similer su DCF, ir jo darbo bauda.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back