Naudojant MOC3021 opto TRIAC tiesiogiai apkrovos elektros tiekimo jungikliu

K

klaszlo

Guest
Sveiki. Aš mėginu, MOC3021 opto TRIAC naudoti įjungti / išjungti mažai maitinimo šaltinis (230 V pusė). Aš noriu jį naudoti tiesioginės apkrovos jungiklio, o ne naudoti jį kaip vairuotojo į antrąjį triac. MOC "lape" įspėjimas ", pavyzdžiui, kad:" Šis optoisolator neturėtų būti naudojami vairuoti apkrova tiesiogiai skirtas būti kritinis įrenginys, tik. " Jei aš naudoju jį tiesiogiai apkrovos jungikliu? Šis Bendradarbiavimo memorandumas gali pereiti 400 V ir 1 A. turiu tik pereiti 230V ir 100 mA. Jokios nuomonės? Ačiū.

Sveiki, sakė, kad aš pažvelgė į duomenų lapas "piko repetative viršįtampių srovė 1 stiprintuvą" su impulso pločio, 1 milisekundės pastaboje. Taigi reitingas yra ne visai tai, ką jūs manote tai. Tačiau, sakė, kad pagrindinis prietaiso ir taikymo apribojimas atrodo prietaisai galios disipation riba 330mw. Išsiaiškinti, kiek energijos bus disipating į prietaisą ir, jei jūsų viršįtampio srovė viršys impulsų įvertinimas. Pareiškimas apie ne jį naudoti tiesiogiai iš gamintojo gali būti duodama suprasti, kad ten turėtų būti prietaiso gedimas gali būti kryžius virš įtampos prietaisas pučia viduje ir leidžia linijinę įtampą tiesioginę prieigą prie savo žemos įtampos nuolatine srove pusėje be dabartinė riba net rezistorius. Tai būtų mano spėjimas, bet gali atsitikti. Bet kokiu atveju, Jei aš būčiau jūsų batų norėčiau naudoti kitą išorinį įrenginį, tiesiog būtų saugūs. Nėra brangus, lengva vairuoti ir savo dabartinio lygio labai mažas prietaisas galėtų dirbti. Sėkmės dfullmer

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back