Naudojant HFSS imituoti mono-pole antena

K

KevinCheng

Guest
Hi everybody,

Aš stengiuosi naudoti HFSS imituoti mono-pole antena, bet kaip galiu defind galutinio įžeminimo plokštės ir mono-pole antena?
Aš tik defind kaip varis plokštumoje taip, kad 3D modelį, kad man yra toks pat kaip diple, kuri yra ne ką tikėtis.

Ačiū už pagalbą.

Aš prisiimti esate tallking apie monopolis per statmenas
įžeminimo plokštės.Tokiu atveju, jei dėl įžeminimo plokštės dydis nėra didelis
pakanka kai energija bus spinduliuotės link galinės
įžeminimo plokštės.Vienas iš sprendimų yra naudojant didesnes plokštumos, kuri savo ruožtu
bus padidinti šio modelio dydį ir modeliavimo laiką.Kitas sprendimas yra naudotis vidutinio įžeminimo plokštės ir spustelėkite parinktį
"begalinis" žemės plokštumoje HFSS.Kas tai yra nelaiko
srityse (elektros ir magnetinių) ne apie įžeminimo plokštės krašto, jie
elgsis tarsi begalinis įžeminimo plokštės.Tirpalas arčiau
tikrovės.

Ačiū jallem,

Jūs teisūs, aš imituojanti monopolis per statmena įžeminimo plokštės.Jei mano monopolis yra su 1 mm skersmens, 4 cm ilgio, statmena plokštumai cyclinder yra 10cm x 10cm, tai larg pakankamai?

Ką aš nerimauti, aš tik priskirti siena statmena plokštumai, kaip baigtinių laidumas (varis), ir tada daryti bendraašius kuris Išorinis laidininkas, kuris prijungtas prie plokštės ir vidinis laidininkas yra prijungtas prie monopolis, o tada Excite jį vienkartinės uostas, nepranešdami HFSS kad mano statmena įžeminimo plokštės yra ribotas įžeminimo plokštės, atrodo, 3d modelis visada prisiimti Mano statmena plance kaip radiatorius.

Nenoriu priskirti kaip begalinis žemės plokštuma.Tiesiog aš turiu prisiimti jokių metalinių plokštumoje figūrą, kaip aš galiu priskirti krašto ir sužadinimo kad HFSS žinau tai įžeminimo plokštės?

Ačiū už pagalbą.

Kevin, aš modeliuojama jūsų monopolis, ir jūs teisūs,
modelis atrodo kaip ir nėra pagrindo plokštumos.Bet, manau, kad problema čia yra apibrėžimas.Aš paviršiaus (stačiakampis) su įžeminimo plokštės ir nieko po ja.Dabartinis pasiskirstymas išilgai šios paviršius spinduliuoja į abi puses viršutinis ir apatinis grunto lygio.Manau, kad sprendimas būtų naudoti storesnis įžeminimo plokštės.

Ačiū jallem,

turite žodelis "nieko po jos "..... Ar jums reiškia, kad oras lauke neapima lėktuvu?
Aš ne taip suprasti, kodėl storesnis lėktuvas gali padėti?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back