Naudojant 2.4GHz

B

Buriedcode

Guest
Sveiki, aš nesu įsitikinęs, kurios forume paskelbti šį klausimą, aš nenoriu, kad atliekų tautų laiko.Bet čia jis.

I've got 2
A. 2.4GHz moduliais (Tx / Rx).Sistema gali siųsti vaizdo signalą (šiuo atveju, jos skirtos PAL-I) ir stereo garso signalas.Aš galvojau naudotis sistema siuntimo duomenis, ty skaitmeninio garso.Dviejų garso kanalų gali būti naudojama valdymo signalus, nes jie mažai pralaida apytiksl.20KHz kiekvienam.Tikrai mano klausimas yra susijęs su juostos plotis vaizdo kanalą.Žinau, kad PAL reikia apie 5-6MHz už gana padorų signalą, taip pat yra keletas komponentų PAL signalas, kuris yra aukščiau, tačiau jie yra odfiltrowane viduje TV / video grotuvas.Taigi, jei aš buvo išsiųsti skaitmeninius duomenis, ji turi būti pralaidumo-tik 5MHz.Dėl skaitmeninio signalo (kvadratinis bangos) žemas-pass filtro reikia sumažinti Harmonic signalo.Aš iš pradžių buvo ketinama naudoti analogiška (2-4 polius) filtro, bet atrodo, kad jis nebūtų pakankamai slopinimas.Taigi aš galvoju, kad tas "pigus" FIR filtrą, naudojant poslinkio registrą, kai kurių logikos ir rezistorius kopėčių.Aš pastatė bandymo grandinė ir aš galiu gauti gana sklandžiai sine wave (po filtravimo su 2-pole analogiška LPF) kai aš 1. 0,1,0,1
ir tt.į sistemą.Aš tikiuosi pamatyti spektro šios produkcijos, bet aš neturiu prieigos prie spektro analizatorius ir perspektyva daro visi Furjė transformacija ranka nėra užpildyti man pasitikėjimą, nors tai galima padaryti.Taigi, jei norite man gauti iki taško:

Ar šie bevielio
A. moduliai turi įmontuotą mažai Filtras už vaizdo įvesties (Tx)?Priešingu atveju galima įdėti į 1V pp stačiakampės bangos signalo esant 5MHz ir produkcijos spektrą būtų labai purvinas, ar jis tiesiog iškraipo signalą?ty tai, kad pralaidumą ir singal siunčiama tiesiog riboti kažkaip į 5MHz, iš esmės veikia kaip lowpass filtrą.

Taip pat, ar kas nors žino paprastą būdą kurti Gaussian / iškėlė šaknies cosinus funkcija iš skaitmeninių duomenų srautą?Be greitųjų DACs ir DSP.

Galiausiai, kas, Jūsų nuomone, Jūsų nuomone, didžiausia datarate (Symbol Rate) dėl 5MHz pralaidumo kanalas?Atsižvelgiant į tai, kad aš noriu naudoti paprastus filtrus, ar jie analoginio arba skaitmeninio.

Tikrai ilgai paštu ir galbūt šiek tiek nesuprantamas, tačiau bet koks indėlis šiuo klausimu yra sveikintina.Vėlgi, atsiprašau, jei tai yra neteisingas forumo, nes ji apima RD, analoginis ir skaitmeninis.

Pochowany (in) kodekso.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back