nauda didinant visų cascode

• Thread starter firsttimedesigning
  • Start date
F

firsttimedesigning

Guest
Bandau išanalizuoti šią grandinę.knygos sako pelnas yra maždaug lygi gm1 (gm2ro2ro1) (gm3ro3).Taigi aš norėčiau, kaip analizuoti šią grandinę nuo dizaino požiūriu.Kitaip tariant, kaip pasakyti, pelnas, tiesiog ieško grandinė?
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Gal paniekos poveikis ilgio moduliaciją?.Tada bus tik gm ....

Tai iš Razavi knyga.
gm3ro3 yra stiprintuvas įgyti vairuoti M2.Parašytas po 18 sekundžių:Tai iš Razavi knyga.
gm3ro3 yra stiprintuvas įgyti vairuoti M2 vartų.

Jos iš razavi knyga 9 skyrius manau ten ši grandinė ir jos pagrindus išsamiai aptariami ...jums geriau kreiptis į tos knygos ....

Ačiū už atsakymą.Taip, iš tiesų, tai 9 skyriaus Razavi knyga.Man sunku suprasti, kaip gauti naudos quation Av = gm1gm2ro2ro1gm3ro3.Knygos nepaaiškino, kaip pasiekti, kad lygtis.Ir I dont really know how suprasti jį.Turiu daryti mažo signalo modelis tai grandinė?Bet tada aš noriu sužinoti, kaip fugure dėmesį nuo dizaino požiūriu pelnas.I mean, I cant atkreipti mažo signalo modelis kas grandinę, kad aš noriu išanalizuoti.Aš niekada nebus geras projektuotojas, jei aš, kad taip.Noriu, kad būtų galima išsiaiškinti Vidutinis pelnas ypač grandinė, tiesiog žiūri į jį.Bet kaip?Parašytas po 20 minučių:Aš taip pat norėčiau sužinoti, kaip išsiaiškinti min ir max Vout ...
Min Vout yra Vod2 Vgs3.Bet kaip gauti, kad lygtis?

Veiksmingas pelnas grandinės gm1 * Rout.
Rout yra veiksminga Output resistance Žvelgiant į P3 nutekėjimą.Tai veiksmingas Rout yra skatinamos M2 yra apskaičiuojama pagal formulę (gm3 * gm2 lt * R02) * (R03) * R01.taigi produkcijos padidėjimas yra gm1 * Rout.

Iam a bit confused su daugiau kaip vairuoti įtampa.Vout min yra toks, kad Išėjimo įtampa (DC), kurių reikia laikytis Tranzistoriai krašto Saturation (tokie, kad juos dont go į Triodas).

Ačiū už atsakymą.
I dont suprasti, kodėl tai veiksminga išėjimo pilnutinė varža bus ieškoma P3 nutekėjimą.Mazgai, kurie yra prijungti prie M1 nutekėjimas nutekėjimas yra M2 ir vartai P3.Taigi, aš manau, kad veiksminga produkcija varža M1 žiūri į prie šių dviejų mazgų (nutekėjimo M2 ir vartai P3).

Kadangi mes esame atsižvelgiant produkciją M3 ir dabartinės, kurios srautai M1 gm1 * vi (VI yra ne M1 vartai įtampos), tai savo ruožtu srautų nutekėjimo į šaltinį M3.taip ne nutekėjimo M3 Votage yra lygi gm1 * VI * Rout (P3, tai susiję su žemės Rout)

O / P Impedance ....

O / P varžos šaltinis peraugo grandinė, kai r Žvelgiant M2's nutekėjimo (be M3) yra gm2 lt * RO2 * Ro1 ....

Dabar tai padidino tranzistorinių M3 ty gm3 * ro3 pelnas
Dabar O / P Impedance su M3 yra gm2 lt * RO2 * Ro1 * gm3 * ro3

Swing ..
Be M3 Mažiausia įtampa, O / P bus Vod2 Vod1 (ty tik V0d1 reikalaujama mazgas x)

Su P3

AT x jums reikės šiek tiek M3 soties ...... įtampataip kai x turite papildomų headgroom prisiminti VoD gali būti kelių šimtų mili voltai, bet ne Vgs3 kuris Vod3 VT
ir Vt 400mvto ≈ 600mV priklausomai nuo jūsų technologija

todėl minimali įtampa x turėtų būti Vgs3 ...kuri yra labai sveika vertė overdriving M1 (turi būti saturation). Taigi minimali vertė ne Vout yra Vod2 Vgs3 ...
Tikiuosi, kad tai padės jums suprasti ...

jos tiesiog normalus cascode Rout, gm2ro2ro1 padauginta iš M3 gm3ro3 gauti ir tai yra bendras Rout ir vairuotojo tranzistorius yra M1 todėl pelnas-gm1 (Rout).Manau, kad yra apversta.

Minimalus produkcija sūpynės yra tik M3 plius M2 VDSsat Vgs

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back