N / C smeigtukai - Ar geriau sujungti juos į žemę?

N

nuno_portugal

Guest
HI Yra keletas MMIC komponentai, pavyzdžiui, LNA, PA, kurie gavo keletą N / C smeigtukai. Ar geriau sujungti juos į žemę, arba palikti juos plaukiojantieji? Jų vykdymas yra pagerinti, sujungiant jas į žemę? Thanks a lot,

Šis atsakymas privertė mane juoktis, kai aš pirmą kartą jį perskaityti: D. Tikiuosi, kad jis turės tokį patį poveikį jums.

Šis atsakymas privertė mane juoktis, kai aš pirmą kartą jį perskaityti: D. Tikiuosi, kad jis turės tokį patį poveikį [/quote] MMIC prietaisų, N / C reiškia, nieko su jomis susijusio viduje. Tai reiškia, galite prijungti juos visur be įrenginio veiklos poveikio. Norėčiau išbandyti N / C prijungti arba prisijungti prieš baigti savo dizainą. Nors skirtukai yra maža, jie gali turėti įtakos prietaiso atsakas ne viršutiniame dažnio pabaigoje. TTL ir panašus grandinių, tačiau, taisyklė "prijungti nenaudojamus vartų patekimą į + Vcc". Turėjau baisią problemą su TTL vartus, kurį priima nacionaliniai duomenų lapas skaityti "prijungti nenaudojamus vartų patekimą + Vcc arba GND". Mano kolega išdrįso sujungti juos į GND, kuriais prietaisai tiesiog sprogo. Nacionalinis techninio aptarnavimo niekada atsakė.

Prijungimas N / C smeigtukai su žeme yra geriau kadencijai šilumos išsklaidymo. Jis padeda ..

HI Yra keletas MMIC komponentai, kaip LNA, PA, kurie gavo kai kuriuos N / C smeigtukai. Ar geriau sujungti juos į žemę, arba palikti juos plaukiojantieji? Jų vykdymas yra pagerinti, sujungiant jas į žemę? Thanks a lot
Apskritai, sekite nurodymus iš DUOMENŲ LAPO, jei nėra, ką daryti su N / C smeigtukai - tiesiog palikite juos ramybėje .. : Wink: IanP

Apskritai, sekite instrukcijas DUOMENŲ LAPO, jei nėra, ką daryti su N / C smeigtukai - tiesiog palikite juos ramybėje .. : Wink: IanP
Aš sutinkate w / IanP. Jei N / C kaištis yra prijungtas prie kai kurių bandymų grandinės, kuri yra tik metu naudojamo plokštelių gamybai po bandymo, tada prijungti jį prie žemės gali padaryti prietaisas atlikti neteisingai (ar gal atkreipti perteklius srovė per grandinę, kuri yra paprastai palikti izoliuoti). Jei ji sako, Nr. Prijunkite, tada nereikia prisijungti prie jo. Kaip už heatsinking ... ji gali šiek tiek padėti, tačiau didžiąją dalį savo šilumos srauto turėtų būti per dalies apačioje. Tai paprastai kodėl MMIC galios amperų ir kaip turi reikalavimus AS /. Sn eutektiniu klijavimui; gauti šilumos iš jų per didžiausias paviršiaus, kuris yra artimiausia fizinio artumo prie šilumos kuriančio į MMIC.

Kai kurie gamintojai naudoja keletą migracijos smeigtukai. Kai projektuojant prietaiso migracijos šių kaiščių gali būti prijungtas į valdžią, žemės, arba, priklausomai nuo pasirinktų prietaisų migracijos pin užduoties signalo pėdsakų. Tačiau, jei prietaisas migracija yra ne problema palikti šių kaiščių slankiojo. Jūsų atveju palikite juos ramybėje. Jei prijungti juos prie GND tai bus tik šilumos kriaukle nieko, bet aš rekomenduoju, kad jums nereikia vairuoti signalus į šį kaiščių. Kai kuriais atvejais tai N / C vidaus ryšiai ir gamintojas sako, palikite juos kintančios / neprijungus prie nieko. Ar visi pagal techniniame lape Nr. Eksperimentai, neturi būti elektronikos kaubojus. ;-)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back