Nėra modelio pavadinimas CDF iš Vsource

J

jing.tutallinn

Guest
Aš nustatytas įtampos šaltinio modelis (pavadintas VSRC) remiasi standartine įtampos šaltinio modelis (vsource) į Cadence. Aš noriu jį naudoti, mano Monte Carlo analizė. Bet ten ne modeliu pavadinimas CDF iš vsource, kad mano naujas modelis negalėjo rasti. SCS failą. kai netlist yra sukurta, įtampos šaltiniai, mano grandinė visada buvo sukurtas remiantis vsource:. sad: bet kas gali man padėti?

Turėtų būti primityvus (analogLib vsource šmėkla) Atsižvelgiant į jūsų analogLib .

ačiū taip, yra primityvus peržiūrėti mano analoglib ir i naudoti simbolį analoglib. bet aš noriu sukurti naują paremta, nes man reikia, kad būtų imituotos mano grandinė su parametro kitimo šių įtampos šaltinių Monte Carlo analizė. nėra modelio pavadinimas tuščią CDF iš simbolis, todėl galiu įvesties mano naujas modelis pavadinimu ten ir mano įtampos šaltinis atvejais bus sukurta žinių apie į analoglib modelis. Noriu, kad ji turi būti sukurta remiantis mano modelis.

Manau, ji turėtų dirbti, jei nukopijuosite pilnas analogLib vsource hierarchija (visų būtinų elementų rodiniai kaip schematiškai , simbolis, šmėkla ) į savo biblioteką , su kitokį pavadinimą , Norėčiau pasiūlyti. Tada jis turėtų būti įmanoma pakeisti modelio pavadinimas CDF. Tai neveikia, jei buvimo analogLib .

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back