MWS Eigenmode Solver klausimas

J

jpsmith123

Guest
Sveiki,

Man įdomu, kas atsitinka, kai eigenmode Solver akivaizdžiai nesugeba nueiti nuo sprendimo <...> tai tiesiog laikyti vyksta amžinai bando (kol rankiniu būdu nutraukiama), ar ji tam tikru metu atsisakyti savo?

Pagarbiai,
Joe

Tiesiog jei kam nors suinteresuotas ...

Matyt Solver tik išlaiko tęsiasi, skelbimų nauseum.

Norėjau išbandyti, periodiškai krašto sąlygomis, todėl aš nusprendė patikrinti, ar Solver gali apskaičiuoti pirmuosius dauginamosios rūšių iš dalies dielektrinių užpildyti apskrito bangolaidžio, tada taip pat rasite etapas ir grupinis greitis.

Gal ir taip, yra ta, kad aš ne MWS ekspertas, aš kažką ne taip.

Bet kokiu atveju, po renginio transliaciją Nieko tris dienas, aš nusprendė pull the plug.

Pagarbiai,
Joe

Taip, tai yra bendros padėties, aš taip pat kovoja su Eigen slover.
Patikrinkite pridėtą failą, nori ji yra naudinga.

Nuoširdžiausi linkėjimai,

Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, jei norite peržiūrėti šį priedą

jpsmith123 rašė:

Sveiki,Man įdomu, kas atsitinka, kai eigenmode Solver akivaizdžiai nesugeba nueiti nuo sprendimo <...> tai tiesiog laikyti vyksta amžinai bando (kol rankiniu būdu nutraukiama), ar ji tam tikru metu atsisakyti savo?Pagarbiai,

Joe

2jpsmith123
MWS Eigenmode Solver užaugo nuo pat žinomas MAFIA ir jo skaičiavimai rūšies standartas tokio tipo.Taigi, 100% kad jūs neteisingai kažkur.
Aš tiesiog cheked paprasta geometrija kaip jums aprašyti ir viskas OK.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, jei norite peržiūrėti šį priedą

asdfaaaKadangi jūsų modelis turi daug Q, energijos išskleidžiamajame labai lėtai ...1, pabandykite naudoti AR filtras ...

Manau, kad jums sumaišyti su TD sprendimas.EigenMode Solver visada veikia
su dideliu Q modeliai (be to mažai Q reikalauja daugiau laiko Calc.)
AR filtras taip pat taikoma tik TD.

navuho rašė:asdfaaa
Kadangi jūsų modelis turi daug Q, energijos išskleidžiamajame labai lėtai ...
1, pabandykite naudoti AR filtras ...Manau, kad jums sumaišyti su TD sprendimas.
EigenMode Solver visada veikia

su dideliu Q modeliai (be to mažai Q reikalauja daugiau laiko Calc.)

AR filtras taip pat taikoma tik TD.

Sveiki Navuho,

Ačiū už atsakymą.

Jūsų modelis veikia greitai ir nueiti gražiai.(Vienas skirtumas, kad aš naudoju praradimu keramikos ir veikia "JD" Solver už praradimu medžiagos. Atrodo, kad lėtai dalykų žemyn dramatiškai, nors nemanau, kad buvo problema per se).

Anyway, I'm going to ir toliau eksperimentuoti norėdami pamatyti, kas vyksta ir bando suprasti.

BTW, aš buvau nustebęs, kad pirmosios dvidešimt rūšių savo struktūrą, aš nematau jokių TM01 arba TM01 kaip rūšis.

Pagarbiai,
Joe

Buvau nustebęs, kad pirmosios dvidešimt rūšių savo struktūrą, aš nematau jokių TM01 arba TM01 kaip rūšis

Žinoma, kad aš apibrėžta skirtingų simetrijos plokštumos (elektros ir magnetinių)Aš naudoju praradimu keramikos ir veikia "JD" Solver

Aaa ..."JD" yra naujas Solver, kad CST tik imlemented į naujausią MWS.
1.Kartais "JD" yra viena, labai lėtai (iš savo patirties)
2.Kartais "JD" nepataikė Eigen šaknis (dažniai) geometrijos.
Taigi, asmeniškai aš nepasitikiu šį metodą.Būkite atsargūs, juo naudotis!

Priešingu "AKS" yra labai stabilus, gerai žinomas metodas užtikrino konvergenciją.
Mes rekomenduojame jį naudoti daugeliu atvejų, jei ne tik jums tikrai reikia "JD" Solver.

Sveiki Navuho,

I didn't realize zdefinowaną simetrijos plokštumų ... Taip priėmimo yz plokštuma "elektros" lėktuvas tikrai nužudyti TM01.

Pagarbiai,
Joe

Tiesiog jei kam nors įdomu, aš pagaliau gavo modeliavimas dirbti (surasti etapas ir grupiniam greičiui iš dalies dielektrinių užpildyti apskrito bangolaidžio) ir rezultatus, atrodo, gerai sutampa su paskelbtais rezultatais ...

Pagarbiai,
Joe

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back