Multisim - Opamp modeliavimo problema --

M

mobili

Guest
Hi everyone;

Bandau modeliuoti DC apdorojus Opamp.

Aš naudoju 7 versija Multisim LM741CN.

Turiu problemų su matavimo teigiamą ir neigiamą soties įtampą, Can someone help me out?

Kai aš statyti grandinės gauti rezultatus, kurie yra didelės apimties, kad būtų tiesa ...Kai aš statyti pačią grandinę "teorinį 741" viskas veikia puikiai.

Can someone help me out?

Thanks in advance!

Freecom przestawił trzy nowe dyski półprzewodnikowe (SSD), które cechuje ciekawe wzornictwo. Mały gabarytowo mSSD, Mobile Drive Mg SSD oraz Tough Drive SSD można już kupić w Europie. Jedną z przedstawionych nowości jest mSSD, minidysk SSD z portem USB 3.0 i szybkością przesyłania danych do 430MB/s. Lżejszy niż piłka golfowa, Freecom mSSD waży 29g i...

Read more...

Can someone please help me out?

ačiūParašytas po 45 minučių:

http://users.skynet.be/fb312799/EXPERI ~ 3_.ms7

Jei pokyčius šioje grandinėje 741 Opamp su LM741CN Opamp grandinę neveikia normaliai (ne wypisuje kV rezultatų ... gausiu rezultatus, kurie yra didesnis tada mano nuolatine srove Can someone help me out?)

Thanks in advance!

Opamp modelis su klaidingų rezultatų, neturi išėjimo įtampa prispaustas prie teigiamos ir neigiamos bėgiai (per diodus).Aš nelabai susipažinęs su MultiSim ...Ar galima peržiūrėti modelis (netlist) ir dėl sutrikusios Opamp subcircuit.Jei norite rašyti šį modelį, man galėtų nurodyti, kur problema yra kilę iš.

Nuoširdžiausi linkėjimai,
v_c

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back