multipath blukimas

B

barithegreat

Guest
labas
Noriu pridurti multipath blukimas (dažnumas atrankinis) mano signalas.gali bet kuri įstaiga man padėti padaryti naudodami čiaupo.
Bari

Galite sukurti Rayleigh kanalo kuriančio čiaupai kanalo kaip x i * y, kur x ir y yra Gaussian, kurio vidurkis lygus nuliui, o dispersija, kad jūs pasirinkote.

Ačiū už atsakymą, bet kaip galima suprasti.galite u duoti man pvz.čiaupai tai kelius.
leidžia Noriu created 4 keliai ir galios taip pat.
čiaupai = 4
vėlavimų [0 10 20 30];
pdb = [1 0,1 0,2 0,5];
signalas = rand (1100);
dabar kaip ir papildomas fadding.
Dėkojame ir rūpintis.

Jei generuoti amplitudės už kelių (arba čiaupai) tiesiogiai - jums nereikės gauti tinkamą paskirstymą.

Tarkime, jūs iš tiesų reikia 4-bakstelėkite Rayleigh kanalas variacijos 0,01 - tai gali būti sukurtas su:

M = 1:4
h (m) = sqrt (0.01 / 2) * randn i * sqrt (0.01 / 2) * randn;
pabaigos;

Ir viskas.Galite rasti Mokėjimo kaip atsitiktinis kintamasis, kurio Rayleigh platinti galima gaminti iš dviejų kintamųjų su normaliu paskirstymo Kvadratūra -
tai tiksliai mūsų požiūris į suteiktas kodas.

labas
kodėl ir imtis variacijos 0,01 ir kaip perduoti signalą per šį kanalą, tiesiog dauginant ar ką nors kita.
Prašom išsamiau.
Dėkojame ir rūpintis
Bari

Labas,

Aš paėmė var.0,01 tik Pavyzdžiui, galite naudoti bet kokią vertę, kad jums turi būti tinkama jūsų imitavimui.Perduoti signalą per šį kanalą naudoti Konvoliucija perduodamas signalas ir kanalo impulso atsakas sukurta pirmiau.Jei naudojate MATLAB, viskas, ko jums reikia, yra funkcija "filtras":

output = filtrą (h 1, įvedimas)

Nuoširdžiausi linkėjimai

Taip pat galite naudoti Matlab komandų raychan šiam tikslui.Tiesiog parašykite šią komandą Pagalba naršyklės MATLAB ir jūs žinosite, ką daryti toliau

Communications_Engineer rašė:

Taip pat galite naudoti Matlab komandų raychan šiam tikslui.
Tiesiog parašykite šią komandą Pagalba naršyklės MATLAB ir jūs žinosite, ką daryti toliau

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back