MULTIMETER Pagalba

N

nuttaphong191

Guest
Aš tiesiog bando įvertinti savo rezistoriai su skaitmeniniu YFE YF-3503
bet neatrodo, kad jis veikia teisingai, aš nesu labai tikras, ar aš naudoju jį dešinėje.
Jei kas galėtų man padėti atlikti, kad būtų labai gerai,
Pat pradėti, rezistorius spalvų yra vos įskaitomas ant tų, kurie labai sunku pripažinti jų atsparumą.

Čia Pic Valio MULTIMETER:
http://www.tenmars.com.tw/ezfiles/tenmars-1/img/pictures/y/YF-3503_L_YF3503.jpg
digits,

as u see, u punktas turi pereiti į vieną iš mėlynos
skaitmenys,
tada priemonę, jei tai nepadės rodo teisingą rezultatą, pereiti į kitą mėlyna viršutinė riba, ir taip toliau.tai atsparumo riba.U reikia nustatyti ribines teisingai prieš matuojant.

PramogaukSkelbimas po 2 minučių:taip pat ir privalote prisijungti BLACK kabelis MULTIMETER su COM jungtimi, raudoni kabelis VΩA JUNGTIS

If u feel svarstymą, kuriame jos nėra teisinga, įsitikinkite, kad priemonė ir ją išlaikyti rezistorius paviršiaus ir saugo zondai galuose ..Jei jūsų ranka yra šlapias ir bandote jai pamatuoti palaikymo rezistorius į savo rankas, ir gali būti gauti klaidingai rezultatus ..Priešingu atveju: i dont think yra kokių nors gauti klaidingą rezultatą .. šansas

Taip pat jūs paprastai įpratęs gauti tikslios paties vertinimą, kaip valstybės spalvos juostų.Tai padaryti tolerancijos lygis rezistorius nurodyta paskutinio spalvos juostos.Paprastai 5 iki 10%.Nors jūsų svarstymui turėtų būti per tolerancija įvertinimas.

Viena iš pagrindinių pirmojo bandymo daryti, kai priimant bet kokį pasipriešinimą matavimai yra apdrausti skaitote, yra netoli nulio, kai paspaudžiate zondai kartu ir kad skaitote, yra beveik begalinis, kai du zondai, atskirtą į orą.

Manau, rezistorius, kurie U priemonė yra didelis kaip rezistorius įvedimui MULTIMETER.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back