Multicycle Laikykite analizė

K

kumar_eee

Guest
Can anyone tell me about multicycle surengti analizė? Ar tai turi įtakos lusto dažnį?

Labas Kumaras Numatyta surengti patikrinti atliekamas kartą laikrodis krašto iki setup patikrinti. Taigi pats galioja Daugiamandatėje dviračių takas .. Jei u wanna patikrinimas, atliekamas tuo pačiu kraštu, kaip pradėti, turime nurodyti, kad įrankis naudojant komandą ... į sveikatą

kelių ciklas valda yra padaryta specifikacijas dizaineris, kai esate tikri, kad kelias užtrunka daugiau kaip 1 cycle.You galima tiksliai nustatyti sąranką ir palaikykite patikrinimus kraštas

Ir jei kalbėti apie dažnių ... Daugiamandatėje dviračių takas yra nurodyta, kada jūsų logika dirba lėčiau nei bazinis laikrodžio dažnis ............ pataisyti mane jei aš neteisus

susitarti, ką sakė jeevan.life. ==== Daugiamandatėje dviračių takas yra nurodyta, kada jūsų logika dirba lėčiau nei bazinis laikrodžio dažnis ............ pataisyti mane jei aš neteisus ==== mes MCP analsysi už sąrankos metu , laikykite keisis dėl įdiegimo kraštas pakeisti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back