MPW (Keli Projektai Vafliniai) paslaugos Pietryčių Azijoje?

A

Anagic

Guest
Aš mažas IC projektus, kurie norėtų juosta vykdomas liejimo per Pietryčių Azijos regione.Įdomu, kur aš galėčiau rasti tapeout paslaugų bendrovė rankena MPW projektus?Kiekvienas čia gali duoti rekomendacija?Ačiū!

Hi Anagic,

Žinau, yra kompanija, kuri teikia šią paslaugą natūra tame regione.This company has help a lot of fabless IC companies (small & startup) to realize their prototypes.

Žodžiai per mano draugas - www.tapeoutstudio.com

Ši bendrovė turi padėti iš fabless IC bendrovių aikštelė (mažų ir Startup) realizuoti savo prototipus.Manau, kad galite pabandyti išsiųsti savo paklausimą.Tikiuosi, kad galėtumėte gauti savo MPW projektų daroma.

Puikus!Iš tikrųjų aš niekada susidurti su šios kompanijos prieš!Bet kokiu atveju aš labai vertiname Jūsų informacijos.Be abejo, tai yra naudingas informacijos šaltinis ir tikiuosi, kad galėčiau tapeout mano projektai, nes taip.Ačiū!

Labas, mes galime teikti profesionalias tapeout paslaugos.
o mes turime labai gerus santykius su liejyklos Kinijoje.
Ar turite susidomėjimą šiais liejyklos?
Gal galėtume iškasti proga ^ _ ^

Labas!Backend paslaugos.
kuris Fabs RU remdamasi Kinijoje?
introduced by Smarticon

(Thanks Smarticon

!). Tapeout Studio

is really professional in handling my MPW tapeout projects.

Aš jau nustatyta verslo santykius su Tapeout studija

įvestas Smarticon

(Ačiū Smarticon!).

Tapeout studija

yra tikrai profesionalūs dirbant Mano MPW tapeout projektus.GDSII failai buvo atsiųsti daugiau už Fab-out ir pakavimas.Tai yra "vieno langelio tirpalas paslaugų įmonė.Jaučiuosi gana pleaseant su jų paslaugų.Kažkaip jis yra pernelyg pigūs!
Anyway, I don't apribojimas save tyrinėti daugiau kanalų tapeout mano projektus ateityje.Taigi, ką iš tikrųjų gali daryti ir kaip aš su jumis susisiekti?
TK

Nenuostabu žinoti, kad galite padėti labai mažoms IC dizainas daug juosta iš MPW projektus keletą Fabs Pietryčių Azijoje.Jei aš neklystu, mano verslo partneris man pasakė, kad jūs gyvenate Malaizija.Kaip jūsų ryšį su vietos Fabs - 1st Silicio ir Silterra?Norėčiau jei galėtumėte susisiekti su manimi ir suteikia man savo paramą technologijų ir procesų, susijusių su MPW grafiką, kad bus geriau.Dėkojame.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back