MOSFET?

G

Guyfrom7up

Guest
Aš visiškai negauna nieko apie tranzistorių, bet manau, kad aš tikriausiai bus naudoti MOSFET mano projektai.

Ar kas nors pasakys man, kas yra N tipo P tipą, skirtumas tarp išsekimo ir enhancment, kaip kabliu į juos schematiškai, ką tam tikras dalykas reiškia duomenų lapo pvz Vgs and stuff like that.Aš taip pat norėčiau sužinoti, kiek įtampos įdėti kur, jei man reikia varžai, įtampos vertė turi būti neigiamas, ect.

Trumpai tariant noriu žinoti, kaip naudoti, ir pirkti (ir jo darbo, ką aš noriu jį padaryti) MOSFET's.

Tiesiog paprasta nykščio taisykle:

N-Type poreikių teigiamas vartų iki šaltinio įtampa (VGS), norėdami įjungti FET
P-tipo poreikių neigiamas vartų iki šaltinio įtampa (VGS), norėdami įjungti FET

Ieškokite už VGS_TH už vartų lapo iki šaltinio įtampos riba.

Ačiū!Tai buvo tiesiai į priekį atsakyti man reikia tipo!Koks skirtumas tarp išsekimo ir Enhancment tho skirtumas?

į išeikvojimas būdas kanalas jau yra ir jo plotis yra kontroliuojamas siekiant kontroliuoti dabartinių ...į stiprinimo būdas kanalas yra suformuotas ir tada dabartinės kontroliuojama ....

Maniau MOSFETs buvo kontroliuojamos įtampos, o ne dabartinė?Taigi yra išeikvojimo, kaip paprastai pereiti ir išsijungia, kai įtampa kreiptis į jį?Ir priešinga pasakyti enhancment?

Aš norėjau kontroliuoti dėl nutekėjimo naudojant dabartines vartai įtampos .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back