MOSFET IRFP460 vairuotojas TC427 greitas perjungimas klausimas

W

wizardgrt

Guest
Sveikinimai jums visiems! Aš buvau toli nuo lauko elektronikos, o :) Dabar, kaip man vyrą, kai kurie dalykai yra gana purvinas :) Čia yra problema - aš noriu padaryti šiek tiek flyback konverteris rūšiuoti glaudžiai sakė). Aš, Įtaka apie MOSFET IRFP460 kintamojo perjungimo greičiu straipsnio 1 - 20kHz). Ar vartų vairuotojo TC427 galintys tiesiogiai movą su viršutinės minėto MOSFET, atitinka pareikalautus sąlygas, arba tai turi būti couppled papildomų komponentų konfigūracijos, kaip aprašyta žemiau pavyzdžiams, prid? : Roll: Thanks in advance! Nuoširdžiausi linkėjimai!

TC427 (arba TC4427, kuri yra patobulinta versija) veikia puikiai, darant prielaidą, kad jūs darysite žemos įtampos grandinė ir, naudojate Nmosfet žemo šoninio jungiklio. Jei jūsų Jėga yra kurti aukštos įtampos grandinė pažvelgti ne IR2110/2113, galbūt jis yra arčiau to, ko ieškote. Jei pateiksite apytikriai grandinės schema, jūs ketinate kurti aš galėtų suteikti jums geresnį atsakymą. Aleksas

Jūs neapibrėžė, kaip greitai jums reikia perjungimo trukmę. IRFP460 210 NC visos vartų mokestį. Jei norite 200 ns išjungti laiko jums reikia didžiausiasis diską srovę 210 NC / 200 ns arba 1.05 amperų. TC427 turėtų turėti pakankamai diską. Jo išėjimo ekvivalentas varža yra apie 10 omų, todėl turėtų teikti reikiamą srovę 12V 15V tiekimo. Turėkite omenyje galimą grandinės parazitinės atsparumą ir indukcinių šaltinio kelyje. Kartais serijos vartų kelio atsparumas yra naudojami siekiant sumažinti skambėjimo šaltinio induktyvumas priežastis, tačiau jis negali būti per didelis atsparumo arba perjungimo trukmę kentės. Vairuotojas IC produkcija Vss kaištis turi turėti savo bėgikas tiesiogiai į MOSFET šaltinį. 2. aukštos srovės bėgikas MOSFET šaltinis aukštos srovės išėjimo kelią. Taip išvengiama žemes, kur MOSFET didelės srovės šaltinis kelias atsparumas nuo valgymo iki vartų pavaros įtampą.

Ačiū vaikinai! Atsakymai buvo tikrai naudinga! Turiu kitą situaciją -, izoliuoti maitinimo elektroninę grandinę iš valdymo elektronikos PIC18F). Turiu 4 optronai 6N136, 6N137, 6N138, 6N139 kaip pasirinkimui. Šiek tiek klaidina tai, kad aš nesu visiškai informuoti apie išėjimo tipas TTL / TTL, TTL / CMOS, ... TC427 įvestis TTL / CMOS Compatible, ir aš littlebit unshure apie TTL / TTL OptoCoupler išvestį prijungti su TTL / CMOS TC427 įėjimo. Ar toks ryšį teisingai? Arba jis turi būti susiję su TTL / CMOS Compatible įvesties TTL / CMOS compatible output? : -? Ačiū iš anksto!

TC427 lape sako, kad su 4.5V ≤ VDD ≤ 18V, VIH logika 1, High Input Voltage 2.4V min. VIL Loginiai 0, žema įėjimo įtampa maks 0.8V nematau problemos, jie gali dirbti gerai su OptoCoupler išėjimo Alex

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back