MOSFET Driver už 13,56 MHz E klasės stiprintuvas

S

scarzacosta

Guest
Labas, I'm looking for tinkamas MOSFET Driver mano setup. Dirbu E klasės vairuotojo, perėjimas prie 13.56MHz. Galia MOSFET, kad aš naudoju yra STB13NM60N iš "STMicroelectronics". Aš šiuo metu vairavimo su EL7104 MOSFET Driver iš Intersil produkcija tiesiai prijungti prie vartų, VDD vairuotojo atsietos su 10microFarad tantalo dangtelį MOSFET. Rezultatai yra prasti šiuo metu. Tuo 1MHz tai veikia gerai, bet ne aukštesni dažniai, jis tampa apverstas ir daugiau sinusinės bangos, taip pat MOSFET nėra įjungimo ir išjungimo, tinkamai (kartais ne išjungti teisingai, ir ji tik atkreipia dabartinių aikštelė nuo maitinimo šaltinio). Jei EL7104 vairuotojas galės dirbti iki 13.56MHz? Bet kokie pasiūlymai, idėjos ją gauti darbo? Arba kas nors žino iš vairuotojo, kad gerai dirba aukšto dažnio? (Radau pavyzdžiui iš Microsemi DRF1200, bet, deja vietos tiekėjui, kai man reikia užsisakyti mano komponentai, nesiūlo jį parduoti). ačiū

Aš šiuo metu ieško MIC4452. Ar, kad vienas atlikti darbą? Techniniai duomenys sako, kad ji gali taikyti 15nF dangtelį 20ns. Vartų kepurėlę mano MOSFET yra apie 3nF. Bet aš susirūpinęs dėl ilgo uždelsimo trukmė 15ns ir 35ns? Šildymas gali būti problema pernelyg ne 13.56MHz? Nežinau, ar egzistuoja kai šilumos šalintuvo natūra plastiko DIP paketą?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back