MOSFET dabartinės veidrodis, Active apkrova vietoj rezistorius

0

020170

Guest
kai aš naudoju bendro šaltinio stiprintuvas, aš paprastai naudoja dabartinės veidrodis veikliosios apkrova, o ne pasyvus rezistorius. Pageidautina, kad išėjimo varža Amp yra nedidelis, tačiau dabartinės veidrodis lygtis man pasakyti, kad "jei yra didelės išėjimo varža, Currnet veidrodis turi gerą produkcijos dabartinių dviejų aukštų pasakyti tiesą. bet jei dabartinės veidrodis turi gerą išėjimo srovė, tai yra, currnet veidrodis turi didelės išėjimo varža, kas atsitiks su stiprintuvu? tai blogiau? ar man nereikia jaudintis dėl to? pasakykite man, kuri yra į dešinę. [/img]

Jei norite, kad mažo išėjimo varža, jūs negalite naudoti bendro šaltinio config. turite eiti į šaltinį pasekėjas vietoj.

Iš amp pelnas. yra gm * Rout. Turime maksimaliai padidinti pelną, todėl mes padidinti Rout kaip padidinti gm reikės padidinti srovę. Jei turite veiklos apmlifier į atsiliepimus tu nori, kad į priekį keliu įgyti yra didelis, kad grynasis pelnas yra grįžtamojo ryšio pasyvus elementas, funkcija tik todėl vienas trokšta daug naudos. Trokštate maža varža, jei turite vairuoti didelį capacutive apkrovų ir jums reikia didesnio stiprintuvo pralaidumo arba pasakyti greičiau reaguoti. Taigi, kad būtų taikyti priklausomi. Jei aktyviai srovės šaltinio apkrova didesnė išėjimo varža, tai reiškia, kad goodnews. Aukštojo naudos, geriau VDD suppluy atmetimo todėl produkcija būtų vykdomas ne su tiekimo variacijos

knygų aktyvios apkrovos dizainas Thomas Lee Razavi pilka 4.

Tai nėra pageidautina turėti mažos išėjimo varžos. nes AMP pelnas yra sumažintas. pagrindinė priežastis, kad dabartinės veidrodžiai yra naudojami, kad mes turėjome vieną baigėsi stiprintuvas, kuris turi aukštos Gm.

Iš to, ką supratau iš jūsų klausimo::: stiprintuvas turi turėti mažos išėjimo varžos. Ne bet koks stiprintuvas., Bendras Opamp (įtampos ir įtampos out) turi turėti mažos išėjimo varžos. Taip yra todėl, Opamp tiekia įtampą. Įtampos šaltinio turėtų būti maža išėjimo varža. Dabartinės veidrodis, kita vertus, tiekimo srovė, todėl reikia didelės išėjimo varža, todėl visi srovė gali būti tiekiama su apkrova. Dabar, kaip mes, kad Opamp? Jūs dizainas daug stipriau stiprintuvas ir pašarų gamybos Grįžti į įvestį. Taigi, jei kuriate daug stipriau ochratoksino A tipo stiprintuvas su MOS dabartinės veidrodis kaip apkrova., Jums reikia didelės išėjimo varža esant dabartinės veidrodis produkcija. Priežasties jums reikia tai, kad jūs galite gauti labai aukštos atvirojo kontūro pelnas. Dėl skirtumas CMOS ochratoksino A, varža išvysti produkcija yra labai didelis, nes ji yra atvirojo kontūro. Kai imtis, kad OTA produkcijos ir prijungti jį atgal į įvesties, išvesties varža yra maža. (Nes grįžtamojo ryšio, varža yra padalintas pelnas. Gm * GDS) Tikiuosi, kad buvo aišku,

U neturi jaudintis dėl didelio aktyvumo apkrovos srovės. Kodėl jūs naudojate aktyvi apkrova? Kadangi u negali įgyvendinti didelių rezistorius vertė su nedideliu pasyvus rezistorius (poli silicio) ir dimensijos aspektu. Tai prekyba. U uždirbti rezistoriaus vertę su mažu mastu. Bet u nuostolių energijos suvartojimą. Ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back