MOSFET arba Schottkey diodas?

C

cdcll

Guest
Can anybody tell me kurių vienas yra geresnis už lygiagrečiai DC / DC Converters (5V išėjimas, 30A, atleidimo iš darbo), MOSFET arba Schottkey diodas?ir bet kokia nuoroda dizainas rasti?

Ar jūs ketinate turėti karštą atsarginių sistema, kai abu yra įjungtas ir prijungtas prie apkrovos, arba yra tik vienas prijungtas prie apkrovos metu?

Norėčiau pasiūlyti, kad jūs pirmoji alternatyva, kuri sumažins šilumos nustato pusę konverteriai, kurie bus žymiai pagerinti jų patikimumą.Tam reikės išorinio valdymo grandinės, kuri turi būti blogo veikimo dažnis mažesnis kaip 10% arba kitaip tiekimo sistemos patikimumas yra ne pagerėjo.

Jei norite jame sistemą, galite naudoti diodus ir jausmo įtampa apkrovos pusė iš jų.Tai bus dalis tarp keitiklių apkrovos, bet ne vienodai.Šis metodas reiškia, kad keitikliai sugesti išjungti ir ne aukštesnės įtampos sąlyga.

FET lygintuvas mažų dažnių:

xxx.hw.cz / dizainas / fet_dioda / fetdioda.html

pool_77

Gerbiami išpūstas,

Ačiū už sugaištą laiką.
Aš einu, kad karšto atsarginių sistema, kai abu yra įjungtas ir prijungtas prie apkrovos, todėl turiu or'ing doide.
Problema turiu ne išeitis, siekiant sumažinti šilumos nustatytas, jei aš naudoju mažai Vf Schottky doides (Vf apie 0.4V), bet aš nesu susipažinęs su galia MOSFET, mes nustatėme, kad labiausiai MOSFETs labai žemas Rds (on) turėti vidaus Žymėti lygiagrečiai diodas.Taigi, jei vienas DC / DC modulio nepavyko, nepavyksta viena taps gera DC apkrovos srovės modulio per tą vidaus atvirkštinis diodas, Gal galėtumėte suteikti man daugiau informacijos pasiūlymą?pavyzdžiui, MOSFET dalies numeris, išorinio valdymo grandinės dalies numeris arba schema.

Linkėjimai,
cdcll

Dauguma maitinimo gamintojams, kad parama Hot Swap įtraukti Šotkio diodas Oring jų reikmenys - Norėčiau pasitiki savo sprendimą ir, jei būtina naudoti Šotkio diodai.

SIGINT

Aš naudojamas šių gerų rezultatų praeityje.Kiek šiuo metu esate tiekia?
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Apkrovos gali būti iki 30A prie 5V, Oring Šotkio diodas bus apie daugiau kaip 12 vatų šilumos dispension, tačiau nėra ventiliatoriaus leido mano dizainas, gal galėtumėte pasiūlyti tinkamus sprendimus su manimi?

Tiesą sakant, jums problema yra ne tiek easy.but jei norite mažos galios dispension, gal MOSFET yra tik way.you galima naudoti keturis 20V 0,005 Oum MOSFET lygiagrečiai, gauti labai mažai, pavyzdžiui, tik apie 1W dispension ir keturi SO8 mikroschema MOSFET sugeba gerai dirbti su maždaug 30 laipsnių Temperatūra rise.do warry apie kitus, jei radote klaidų vienos valdžios modelį, jums reikia uždaryti ją į pirminę jo pusėje.
Best wishes.

Kita problema yra ta, kad Schottky yra dvipusį (įprasta kryptimi veikia geriau nei kiti, tačiau priešinga kryptimi vis dar atlieka), net jei jums be vidinės apsaugos tie diodai.Jūs tikriausiai turės kokių nors išorinių valdymo grandinė prijungti vieną ar kitą.

Naudokite "didelio kelio jungikliai" tipo FET grandines.Ieškoti šiame raktinį žodį (iš tikrųjų tris žodžius), kai jūs einate į IC gamintojo svetaines.(Taip pat ieškoti šio trijų žodžių pharse Daugiau informacijos svetainėje.) Šį jungiklį tipo grandinė IC vyksta tarp kiekvienos Supply šalutinis išėjimas į apkrovą.Jūsų išorinio valdymo grandinės turi būti galima pasakyti, kada pagrindinis tiekimas nėra darbo ir pereiti du jungikliai su priešais valstybės prijungti kitas maitinimo šaltinis.

Diodas yra visiškai patikimo būdo.Ar galite užsukti į vidų savo šaltinius?Jie gali turėti tam tikrą diodas tipo grandines, kurios leis Jums elektriškai lygiagrečiai pateikti rezultatus tiesiogiai.Klauskite dėl pasiūlymų gamintojas.Jie gali turėti paskirtį į šią labai tema.Prekės gali turėti išorės kontrolės smeigtukai, kuriuos galite naudoti juos įjungti ir išjungti.Ar jie kaltės produkcijos rodikliai?Tai gali būti pasinaudota savo dizainą.

Dear all,

Jei aš pasirinksiu DC / DC modulis lygiagrečiai su veikla leidžiama, pavyzdžiui, PH150F48 nuo Densei-Lambda, kuri turi gerus / No Good signalus, man vis dar reikia Oring Šotkio diodas atleistiems iš darbo operacijos?

Linkėjimai,
cdcll

Does anyone know jei Šotkio diodas 85CNQ015 tinka Oring diodas?
bet tai labai brangu, kaip aš galiu rasti pigiau?

Duomenų lapo internete rodo, kad jie yra specialiai skirti jūsų tipo taikymas yra nereikalingas.Vykdykite nurodymus, kad eiti su vieneto ir atrodo, kad jie gali būti tiesiogiai lygiagrečiai ir dalis dabartinės apkrovos toliau patikimumas žemesnės temperatūros.

Gerbiami išpūstas,

Ačiū už atsakymą.Aš neturiu jokios patirties su DC / DC modulį Densei-Lambda, do you mean Lambda DC / DC modulis gali būti naudojamas be Oring diodas praradusiems operacija, siekiant sumažinti šilumos žemyn?Nesu tikras, lygiagrečiai yra tik dvigubai galios arba atleistiems iš darbo ir dabartine tiek.

Best wishes,
cdcll

Pastaba lygtis N 1 interneto duomenų lapą.Tai yra standartinis kodas žodį keletą nereikalingų padalinių, jei turite dar 1 vienetą kaip jums iš tiesų reikia, ir tokiu būdu, kai nepavyksta įgyvendinti kitus savo poreikius.

Application Note nuo Lamda kuris paaiškina laidų duomenys: http://www.densei-lambda.com/products/sps/ps_pm/ph/ph_par.pdf

Atrodo, kad jums reikės diodai, bet patikimumas būtų pagerintas krovinių pasidalijimo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back