MOP tranzistorius vairuotojo klausimas

W

Wamor

Guest
Sveiki, aš naudoju IR4426 MOSFET vairuotojui perjungti IRFR3910 MOSFET. IR4426 MOSFET-vairuotojas + / Io - apie 1.5A. IRFR3910 MOSFET yra iš 44nC Qg (Qgs = 6.2nC ir Qgd = 21nC). If I don't naudoti bet vartų rezistorius aš sužinojau, kad aš galiu apskaičiuoti MOSFET-įsijungimo laiką pagal formulę: t = Qg / Io kuris suteikia man įjungimo laikas 29.3ns. Ar tai teisinga? Ar IR4426 visada tiekti 1.5A taip pat, kai aš naudoju MOSFET, kuris nereikalauja iš 1.5A dabartinės? Kas bus vartų rezistorius įtaką atsižvelgiant į įsijungimo laiką? Kaip apskaičiuoti teisingą vartų rezistorius. Ačiū ir linkėjimai

Galite naudoti vartų rezistorius, jei norite (ar reikia dėl kokių nors priežasčių), kad sulėtės perjungimas. Nesutinku su perjungimo laiko apskaičiavimas. Įdomiausia parametras (pvz., perjungimo nuostolius) kilimo trukmę, iš esmės atitinkanti malūnininkas mokestį. Dėl įsijungimo laiką, Qgs dalis iki į VGS (Q) diagrama plynaukštė priduria. Bet visų vartų mokestis nesiskaito už įjungimo. Veiksmingas vartų srovės vartų rezistorius priklausys nuo plokštikalnių įtampos (VGS, apie), o vairuotojas įtampos.

Iš MOSFET vartai atrodo kaip kondensatorius vairuotojas, kuris turi būti įrašytas į slenkstį įtampos paversti įrenginį. Taigi daugiau nei dabartiniai galite pateikti iki įkrovimo / iškrovimo kondensatorius, tuo greičiau jūs galite įjungti ir išjungti. Jūs galite gauti iš savo ruožtu sąmata laiko atimant MOSFET įjungti įtampos nuo pavaros įtampą. Padalykite šį vartų rezistorius vertė, kad gauti vidutinį mokestį srovė. Apie laiko savo ruožtu, yra visos vartų mokestis nana kulonais divded pagal srovę vairo, tai suteikia NS atsakymą. Pavyzdys; Drive įtampa 12 voltų. MOP tranzistorius slenksčio įtampa, 1,5 Voltų. Rezistorius 10 omų. Įkrovimo srovė = (12 - 1,5) / 10 = 1,05 stiprintuvai; Įjungti laikas = Bendra vartų mokestis padalintas įkrovimo srovė = 44 / 1,05 = 41,9 ns. Dėl mažos vertės talpos dalyvauja, kitų veiksnių, ateiti į žaidimą, pavyzdžiui, sudėtinės dalies maketą. Įprasta tvarka yra vertėms apskaičiuoti tada patikrinti faktinius veiklos rezultatus, matuojant įjungti / išjungti ir pakilimų / kritimų skaičių naudojant taikymo sritį. Be serijos vartai rezistorius, piko įkrovimo srovė iš vairuotojo gali būti didesnis nei spec, nes nėra jos kontrolės?

Įjunkite laikas = Bendra vartų mokestis padalintas įkrovimo srovė = 44 / 1,05 = 41,9 ns.
Iš viso vartų mokestį įskaitant mokestį tiekiamos po MOSFET yra įjungtas. Taigi skaičiavimo pervertina įjungimo metu. Priešingai, vartai mokėjimo dalis už VGS> VGS, THR skaičius dėl išjungimui.

Tai iš aukščiau [PRIDĖTI] 54191 [/ PRIDĖTI] nurodo Aš pridėjo spalvų būtų lengviau skaityti, galite lengvai matyti, kad išėjimo srovę maksimaliai, o įtampos kritimas pradeda mažėti dar prieš vartai bendras mokestis tašką. Aleksas

Ačiū už jungiančios Fairchild taikymo dėmesį. Tai paaiškina ką labai aiški.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back