Monte Carlo modeliavimas, kampinis modeliavimas, PVT modeliavimas

D

dovana

Guest
Kas gali pasakyti tarp "Monte Carlo modeliavimas" skirtumas "kampas imituoti" ir "PVT modeliavimo"?Pls tell me what parametrai jie skiriasi?
Ačiū.

1.Monte Carlo modeliavimas yra naudojamas modeliuojant nesutapimo poveikio grandines.
Paprastai, plotis, VT, R ir C yra įvairi, kad pamatyti, kas atsitiks su jūsų grandines.

2.kampas imitavimo priemonėmis proceso variacijos modeliavimas.Tai dalis PVT.

3.PVT modeliavimas: P "reiškia procesą, V žymi įtampa ir T stovi temperatūros.

Proces kampe
TT, FF, SS, FS, SF jūros greitkelių
max, min, typ Pasyvios įtaisai, kaip ir C & R & L.
temperatūra: Room, aukštos ir žemos.

Ibinas.

Už kampo PVT modeliavimas ir imitavimas, manau, kad aš žinau, jų jau.
Dėl Monte Carlo modeliavimas, man buvo pasakyta, kad reikia Monte Carlo modeliu procesas.
Aš noriu žinoti, kad:
1.yra Monte Carlo modeliavimo MOP tranzistorius tik?netaikoma Rectifier?
2.jei aš neturiu Monte Carlo modeliu, kas kintamieji turėčiau nustatyti?už NMOS, PVO, kondensatorius, rezistorius, ...?
plotis, VT skirtas MOS, tiesa?
R ir C bus keičiamos pačios kaip kampe modeliavimas, is it?

yibinhsieh rašė:

1.
Monte Carlo modeliavimas yra naudojamas modeliuojant nesutapimo poveikio grandines.

Paprastai, plotis, VT, R ir C yra įvairi, kad pamatyti, kas atsitiks su jūsų grandines.2.
kampas imitavimo priemonėmis proceso variacijos modeliavimas.
Tai dalis PVT.3.
PVT modeliavimas: P "reiškia procesą, V žymi įtampa ir T stovi temperatūros.Proces kampe

TT, FF, SS, FS, SF jūros greitkelių

max, min, typ Pasyvios įtaisai, kaip ir C & R & L.

temperatūra: Room, aukštos ir žemos.Ibinas.

Jeigu aš neturiu Monte Carlo failo pavyzdį, kas yra kintamieji turėčiau nustatyti?
Ačiū.

Šiuo rašė:

Jeigu aš neturiu Monte Carlo failo pavyzdį, kas yra kintamieji turėčiau nustatyti?

Ačiū.

Monte Karlas Simu gali būti naudojamas bet grandinė, kuri gali būti arba MOP & Bipolar.
Jei neturite modelis Jums turėtų skirtis rezistorius, kondensatorius V studijų ..

Už kampo Simu, egzistuoja tranzistoriniai modelis ir temperatūros ir elektros energijos tiekimo variantą variantą, bet, Monte Karlas, turite nustatyti savo temperatūrą ir elektros energijos tiekimo ir skiriasi tik tranzistoriaus modelį.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back