monostabilnym laikmatis su 555 IC - relės įtampos

G

gnomeman

Guest
Sveiki gauja. Aš pastatyti monostabilnym laikmatis su 555 IC. Timmer pagyvinti 2 SPDT 5V relės. 2 relės yra tarpusavyje sujungti lygiagrečiai, todėl jie gali būti naudojamos atbulinės eigos variklio poliškumas. Štai kai laikmatis ir relės informacija: Laikmatis-100uF kondensatorius ir 22k rezistorius 2.4 sek laiko relės-5V 59 omų ritės varža Kai aš pirmą kartą išbandyti laikmatis grandinės, aš 9V baterija tranzistorius laikmatis galia. Aš užsikabinęs voltų skaitiklis produkcija, ir, kai laikmatis sukėlė aš turiu apie 8V išėjimo įtampa. Laikmatis dirbo puikiai. Kai aš prijungtas relės išėjimo dirbo kaip jungiklis, laikmatis. Sąvoka vienas sukelti relę, sukelti vėl relę. Kai aš laikmatis tiekimo 5V, laikmatis ir relės dirbo puikiai. Ar kas nors pasakykite man, kodėl ne didesnė įtampa, įtampa relės užsisklendžia? Buvo aukštesnės įtampos ketina sukurti per daug apkrovos laikmatį laiko relės? Žinau, kad mano grandinės veikia puikiai tinkamą relę įtampa, tačiau norėtų žinoti, kodėl jis padarė tai, ką ji tuo aukštesnės įtampos. Atsiprašau už ilgą postą. Ačiū iš anksto. Sąskaita

gnomeman Jūsų aprašymas yra neaišku man. Ar jums pateikti schematiškai? , Kral

KRAL, aš pamatyti, jei galiu supaprastinti šį. Turiu monostabilnym 555ic laikmatis grandinės. Laikmatis suteikia man apie laikotarpį, kai užfiksuojamas 2,4 sekundės. Turiu 2 SPDT 5V su 2 ritinius, prijungtas lygiagrečiai relės, relės gali būti naudojamas variklio atbulinės eigos. Laikmatis išėjimas yra prijungtas prie ritės, kad kai laikmatis įsijungia, ritės įtampa 2,4 sekundės. Jei aš naudoju 9V bateriją į valdžią laikmatis (8v išėjimo laikmatis), kai laikmatis sukėlė, relės sklendę, kol aš vėl atsiranda laikmatis. , Jei aš naudoju 5V galia laikmatį (4V išėjimas laikmatis) relės srovė 2,4 sekundes tada deenergize. Kodėl relės sklendę aukštesnės įtampos, bet ne mažesnės įtampos? Turėkite omenyje, kad relės yra 5V relės. Jei vis dar reikia schemos, turiu laikmatis grandinė, kuri gavau nuo interneto, bet turės parengti relės grandinę. Leiskite man žinoti, jei jums reikia schemos. Dėka Billas

gnomeman, sprendimas nėra akivaizdus man. Jūs minėjote, kad jūs naudojate kaip savo aukštos įtampos šaltinis 9V baterija ir gavo 8V produkcijos. Ar tai buvo atviros grandinės išėjimo ar išėjimo įtampos relės. Su 8V šaltinis ir du 59 Ohm relės kaip apkrova, išėjimo srovė 271 mA. 555 nenurodomas išėjimo srovės> 200 mA. Ar jūs stebėjo akumuliatoriaus įtampa ir įtampa, o relės įtampos su baterija 9V tiekimo? , Kral

KRAL. Nereikia eiti į šį tolesnio. Man buvo tiesiog curiouse. Įtampos, jau minėjau aproximat. 8V produkcija buvo be apkrovos. Gal ma įtakos 555 tašką, kad jis užrakinamas, o ne laiką,. Ne, aš ne stebėti su relės prijungti įtampos. Bet kokiu atveju, laikmatis ir relės dirba puikiai su 5V maitinimo. Rytoj vakare aš po mano grandinių schemos, todėl jūs galite pamatyti, ką aš padariau su jais. Iš esmės, tai grandinė mano robotas aptikti objektas. Robotas feelers prie svirties jungikliai. Svirties switchs yra prijungtas prie atsiranda laikmatis. Laikmatis padės pagyvinti relės, atvirkštinio motoras, taip pat paleisti variklį su rato, kuris paverčia 90 laipsnių kampu į varančiuosius ratus. Kai 90 laipsnių ratas sukasi, tai bus perkelti robotas atgal ir pakeisti kryptį, kad robotas judėti pirmyn. 90 laipsnių rato, ne nugara, kai robotas juda į priekį. Ačiū už info. Billas PS Myliu Messing su elektronikos, bet nori, kad aš žinojau, daugiau apie tai. Nes šioje diskusijų lentoje ir interneto, aš sužinoti daugiau ir daugiau.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back