G
gnomeman
Guest
Sveiki gauja. Aš pastatyti monostabilnym laikmatis su 555 IC. Timmer pagyvinti 2 SPDT 5V relės. 2 relės yra tarpusavyje sujungti lygiagrečiai, todėl jie gali būti naudojamos atbulinės eigos variklio poliškumas. Štai kai laikmatis ir relės informacija: Laikmatis-100uF kondensatorius ir 22k rezistorius 2.4 sek laiko relės-5V 59 omų ritės varža Kai aš pirmą kartą išbandyti laikmatis grandinės, aš 9V baterija tranzistorius laikmatis galia. Aš užsikabinęs voltų skaitiklis produkcija, ir, kai laikmatis sukėlė aš turiu apie 8V išėjimo įtampa. Laikmatis dirbo puikiai. Kai aš prijungtas relės išėjimo dirbo kaip jungiklis, laikmatis. Sąvoka vienas sukelti relę, sukelti vėl relę. Kai aš laikmatis tiekimo 5V, laikmatis ir relės dirbo puikiai. Ar kas nors pasakykite man, kodėl ne didesnė įtampa, įtampa relės užsisklendžia? Buvo aukštesnės įtampos ketina sukurti per daug apkrovos laikmatį laiko relės? Žinau, kad mano grandinės veikia puikiai tinkamą relę įtampa, tačiau norėtų žinoti, kodėl jis padarė tai, ką ji tuo aukštesnės įtampos. Atsiprašau už ilgą postą. Ačiū iš anksto. Sąskaita