momento esant mažam greičiui ir V / Hz technika?

S

seyyah

Guest
Aš įgyvendino V / Hz technika IND.varikliu.Pagal teoriją kreiptis Offset Voltage įveikti Statoriai varža.Bet tai nepakanka suktis varikliu žemi dažniai.Aš dar labiau padidino kompensuoti įtampos ir variklio pradėjo savo ruožtu ne žemų dažnių.Tačiau, pasak teorijos, musn't man geras sukimo momentas?Sukimo momentas yra labai mažai, kad mažų dažnių.Jei aš dar padidinti Offset Voltage tada motorinių daro didelę srovę ir neturi judėti sklandžiai.Kaip praktiškai situacija V / Hz diskų?Mano sistema yra atvira kilpa, beje.Ar aš galiu pasiekti visas sukimo momentą žemų dažnių šią techniką ir / arba uždarosios kilpos kontrolė?

Kaip žemas dažnis yra mažas Jums?
Su vektoriniu diskai 0.5Hz yra gerai.

Remiantis praktika, šį diapazoną, sunku gauti daugiau nei 30% vardinio sukimo momento (50 Hz variklio).Jūs vis dar gali daryti ką nori su atvira kilpa, bet jums reikės įgyvendinti vektoriaus valdymo algoritmas.

Taigi jums sako, tai yra įprasta atvirojo ciklo kontrolė.Kaip situacija, uždara Skaliarinė kontrolę?Žinau vektoriaus valdymo, gali sukurti visą sukimo momentą nejudanti.Aš vyksta žingsnis po žingsnio, bet mano rūpestis dabar Skaliarinė kontrolės metu.

Manau, kad uždarius linijos gali padėti tik kontroliuoti greitį, o ne kurti daugiau sukimo momento su Skaliarinė kontrolė.

Bandau modeliuoti V / F kontrolės Simulink.Does kas yra modelis Skaliarinė kontrolės Simulink.I 've Ben bando tai padaryti per 2 savaites, bet vis tiek aš neturiu jokių rezultatų

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back