modulaion pripažinimo

M

mahdithdn

Guest
brangūs draugai
, thesis or paper about modulation recognition?

Jūs turite ebook,

disertacija ar knyga apie moduliavimo pripažinimas?
ačiū

"Greitas automatinis moduliavimo pripažinimo algoritmas ir jos įgyvendinimo spektro kontrolė"
nuo Boudreau, D.; Dubuc, C.; Patenaude, F.; Dufour, M.; Lodge, J.; Inkol R.

Šiame dokumente yra gana gera.ir nebuvo įgyvendinti šiuos metodus mane, bet mano draugas dit, ir jis atrodo jis dirba daugiau arba mažiau

"Skaitmeninės komunikacijos" pateikė Bernard Sclar daugiau informacijos apie
moduliavimo.Deja, aš nepamenu, kur jis buvo įdėtas į internetą.Tačiau ši knyga yra. "Pdf" tiksliai.

Pabandykite google.

Gera knyga

Klasifikacija BPSK ir QPSK signalų su nežinoma signalo lygis naudojant Bajeso metodas
Liang Hong Ho, KC
Kazachų Electr.& Comput.Angl., Missouri Univ., Columbia, MO, JAV;
Šiame dokumente pateiktas: Circuits and Systems, 2003.ISCAS'03.Proceedings of the 2003 Tarptautinio simpoziumo

Paskelbimo data: 25-28 gegužė 2003
Puslapyje (-ai): IV-1-IV-4 vol.4
Kiekis: 4 ISSN:
Puslapių skaičius: 5 tūrio proc. (Ci
1076 962 941 915 840)

-------------------------------------------------- ------------------------------
Anotacija:
Automatinis moduliavimo klasifikaciją per skaitmeninio signalo apdorojimo rado daug paraiškų bevielio ryšio sistemos, įskaitant identifikavimo trukdžių, dažnių spektro valdymo ir elektroninių karas.Praktikoje bevielio ryšio aplinkoje kenčia nuo blogos apibūdinamas trukdžių, blukimas ir multipath.Todėl lygio gautas signalas yra visada laiku skirtingos ir nėra žinoma.Šiame straipsnyje mokytis taikyti Bajeso metodą atskirti BPSK signalo ir QPSK signalo be a priori žinių apie gautą signalo lygis.Didžiausia posteriori klasifikatoriuje yra gautas su Rayleigh paskirstytos signalo amplitudės.Modeliavimas rodo, kad klasifikatoriuje naudojant Bajeso metodas yra geresnis nei klasifikatoriuje be svarsto variantus signalo lygis.

Max Vitalijus

Ar turite šį ebook?
Aš did't valdyti jį rasti šiame forume, ir žinau, kad labai klasikinės knygos.
Taigi bus labai gerai, jei jūs galite uploade jį čia (į e-book upload / download section)

Ačiū!
Dora

kai kuriems tai gali būti per vėlu, bet tiems, kurie gali prireikti jį ateityje čia Sclar, deja, ne visi skirsniai (tikrai žinau, kad 13 skyrių
forget pristatė) Aš turiu šios knygos visiškai formatu jpg tačiau reeealy sunkiųjų apytiksl.400 MB, taigi tikiuosi tai bus pakankamai jumshttp://rapidshare.de/files/17561271/Digital_Communications_Fundamentals_and_Applications_-_Sklar.zip.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back