Modemo valdymo linijos privalomas?

O

ojahan

Guest
Labas visiems, aš stengiuosi, kad galėtumėte susisiekti ARM mikrovaldikliu Huawei MC703 (CDMA EVDO), naudojant Keil bibliotekoje. Jei aš prisijungti naudojant PC (modemas dial-up) su RTS / CTS linija naudojama, pajungimas ir duomenų perdavimas yra OK. Bet jei RTS / CTS linija nėra naudojama, duomenų perdavimas nėra Gerai. Bet jei aš naudoju mikrovaldikliu, pajungimas (gavo "Connect" pranešimas), bet ne vėliau duomenis galima siųsti, net jei RTS / CTS linija naudojama. Tas pats firmware yra naudojamas, kad galėtumėte susisiekti su SIM900 GSM, ir jokių problemų rasti, RTS / CTS yra nenaudojama. Mano klausimai yra: - Ar RTS / CTS linija privalomas arba padaryti modemo patikimesnis? Aš niekada naudoti kontrolės liniją anksčiau. - Ar yra kokių nors slėginio kodas, aktyvavimo, saugumo ir tt skirtumas tarp CDMA ir GSM? Ačiū visiems nariams dėmesį mano Ojahan

Taip, suspaudimo kodas, aktyvavimo, saugumas yra skirtingos CDMA ir GSM, Iš tiesų tai daug sudėtingiau CDMA ...... RTS ir CTS yra nereikalingi GSM ar CDMA (GSM tipo moduliai), bet formodules kaip EVDO būtina

Ačiū už greitą atsakymą. Įdomu, ar kompiuteris gali automatiškai aptikti modemo (CDMA ar GSM) jis yra prijungtas ir naudoti atitinkamą kodą. Ar galite rekomenduoti man CDMA modemas (markė ir modelis), kad jūs jau sėkmingai sujungtas su. Aš galbūt reikės keisti į kitą prekės ženklą Dėkojame Ojahan

PC mes įdiegti tvarkykles, kad EVDO ir PC kalbėti per šių vairuotojų .. Aš ne tai daryti praktiškai, bet mano mokiniai daro jį taip daryti kai kurių tyrimų dėl jo. Aš galėčiau padaryti su CDMA modulių pat, kaip GSM moduliai ilgas atgal .....[ color = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Pranešimas Parašytas at 18:14 ----- ----- Ankstesnė žinutė buvo 18:12 ----------[/SIZE] [/color] jūsų paraiška tohave prietaiso parašas, vardą, pavadinimą ir numerį informacija informacija, kurią jūs gaus jį valdymo skydelio prietaisas savybes ...

Labas ačiū už informaciją, aš turiu vėl tikrinamos, ar nėra vairuotojo naudojami kompiuterio ryšį, ir galiu patvirtinti, nėra įdiegta tvarkyklė ir anksčiau, tiesiog normalus VPP dial-up, aš manau, kad reikia analizuoti kompiuterio modemą ryšių ir rungtyniauti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back