ModelSim ir include / bibliotekos failus

B

buenos

Guest
hi, jei aš noriu imituoti verilog projekto, kuris buvo įtraukti failus, tada ModelSim sako: negali atidaryti apima failą ... ModelSim (kompiliatorius galimybių) yra galimybė, aš nurodė ont Įtraukti failus, tačiau net ir tada, negali jų rasti. Aš nukopijuoti failus į kelis aplankus, i am naudojant Xilinx ISE 8.1 ir ModelSim III XSE starteris 6.1 wow ModelSim Įtraukti failus?

[Quote = Buenos] Hi, jei aš noriu imituoti verilog projektą, kuris turi apimti failus, tada ModelSim sako: negali atidaryti apima failą ... ModelSim (kompiliatorius galimybių) yra galimybė, aš nurodė ont Įtraukti failus, tačiau net ir tada, negali jų rasti. Aš nukopijuoti failus į kelis aplankus, i am naudojant Xilinx ISE 8.1 ir ModelSim III XSE starteris 6.1 wow ModelSim Įtraukti failus? [/quote] Naudojant + incdir + turėtų dirbti ir ji veikia. Patikrinkite kelią jūsų sąlyga yra neteisinga? Aš paprastai naudoti komandinę eilutę, o ne pagal ISE, bet tai neturėtų būti svarbu. Ajeetha, CVC www.noveldv.com

ką apie simprim? dabar negali rasti simprim. (ISE po išversti modeliavimas) 1. Kas yra simprim? 2. Kodėl turėčiau žinoti, kas simprim, jei aš noriu imituoti? (O ne tiesiog spustelėkite> imituoti) Ką turėčiau daryti su tuo?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back