modeliuojanti Tunelinio diodas

B

billano786

Guest
Norėčiau imituoti nelinijines grandinę turintys Tunelinio diodas.gali kas nors pasiūlyti modeliavimo įrankis ji?

(Aš perskaičiau, kad APLAC suteikia Josephson Junction bet ne idėjų apie Tunelinio diodas).

Suprantu, kad šiuo pasiūlymu gali būti pats lengviausias, bet jei turite IV CV savybes galite sukurti vartotojo apibrėžta modelio.Jei norite išskleisti IV CV charakteristikas; galima naudoti puslaidininkių simuliatorius (jei žinote struktūra / dopingo profiliai) bei ekstrakto, ar galima išmatuoti prietaiso.

Moonshine

Prašome žiūrėti intusoft svetainę
Į naujienas klausimas # 51 lapkritis 1997
galite rasti straipsnyje "RD / Mikrobangų analizė" pristato tunelis dionas modeliavimas.
Anna

Thanx už šį vertingą gabalą info.Tunnel diodus galima imituoti su kubinių Polinomas ICAP ir APLAC gali tai padaryti.

Hi all,

Norėčiau įtraukti šiuos į modeliavimas Tunelinio diodas:
Jei priimti arčiau pažvelgti į Netlist iš subcircuit "tunneldiode" į Intusoft's # 51 naujienas, galite rasti N ir P kanalų sankirta Fet ir diodai, kuriuos sudaro taip gavo Tunelinio diodas.DC srovė / įtampa charakteristikos pritty geras, nes jis yra įtrauktas.
Dviejų galinių prietaisas gavo šio subcircuit taip pat vadinamas lambda diodas, nėra žinoma ar pagaminti daugiau prietaiso, su daugiau tos pačios DC charakteristikos.Ir jis gali būti pastatytas iš tiesų iš N ir P kanalo Fet, D diodas yra tikrai reikalinga.
Priežastis minima, šie tai, kad yra simuliatoriai, kurie apima geriau modelių FETs nei įprasta SPICE-treniruoklių daryti.Ir naudojant geresnį modelius, kurie sudaryti taip gauta "tunelio diodas", galite geriau simulaton rezultatus net didesnis dažnis, nei biuletenį pasiūlymai.

Žinoma, jei ICAP arba APLAC naudoja grynai matematinių polinoms modeliavimo tunelį diodas charakteristikas (ty nėra Fet modeliai dalyvauja visi), tada ji greičiausiai darbo gražiai aukštojo dažnio ir (I
didn't try it) .
Tačiau aš imituoja liambda diodas generatorius ir mėlynų keletą metų, ir aš sėkmingai naudojamos geros įmontuotą modelių P ir N kanalo FETs gauti dviejų galinių neigiamos varžos prietaisas, vadinamas arba lambda ar tunelyje diodas.Tiems suinteresuotos, sujungimą su FETs kojelės yra tokie:
1) NFET's kanalizacija prisijungia prie PFET vartai ir tai bus Anodinė iš lambda ar tunelyje diodas, ir tai gauna teigiamą Įtampa poslinkis
2) NFET Bramie prisijungia prie PFET's kanalizacija ir tai bus katodu iš lambda ar tunelyje diodas ir tai gauna neigiamą įstrižinės įtampos (paprastai žemės)
3) NFET šaltinio prisijungia prie PFET šaltinio ir yra paliktas slankus.
Žinoma DC srovė / įtampa charakteristikos gavo priklauso nuo to, kad iš pinch išjungimo įtampa / nulio vartų įtampos nutekėjimo srovės atskirų P ir N kanalo FETs.

Pagarbiai, unkarc

galite siųsti grandinės schema Aviena diodas pagrįsti generatorius jūs pastatyta kartu su dalių numeriai fet jūs naudojamas.

Max Billano786,

Nusiunčiau lambdaoscill1.zip į FM2 root ir draugui įkelti jį į FM1 pagal unkarc katalogas.Tai projektas, mėlynų visų reikalingų failą paleisti, aš persvarstytas iš mano kolekcijos.P kanalo Fet modelis nėra pavadino, nes mėlynų nėra pagaminti P kanalo Nonlinear Fet savo biblioteką, tik N kanalo ones.Aš sukūriau savo modelį, turi būti 2N3820 P kanalą Fet kuo arčiau.

Pagarbiai, unkarc

Jūs galite rašyti pSpice savo funktions imituoti ją.Žiūrėti vadovą!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back