modelis monopolis į HFSS

I

ifelix

Guest
Labas,
Noriu imituoti vielos antena kaip liambda / 4 monopolijos į HFSS.
Aš apibrėžė baliono, pripildyto vario ir įžeminimo plokštės.
Bet kaip aš apibrėžti sužadinimo dėl antenos? Ką aš turiu naudoti ir kaip?
Ačiū.

Galite naudoti Susitelkusius atotrūkis uosto į 2D stačiakampis tarp vielos ir groundplane.Arba galite naudoti bangų uosto paskiriant jį į metmenys apskritimo dėl groundplane (tai traktuotų monopolis kaip vidinis Kaisčiai yra Cables linija).

Impedanso iš Susitelkusius uosto skiriamas vartotojui, o impedancja bangų uostas rasti 2D uosto solver.

Max ifelix,

Aš paprastai naudojama "veikiamus terminalas" analizė ir waveports imituoti monopolis arba dipoles su įkalbinėti-kanalų.

Hope this helps,
Dovydas

žiūrėti pavyzdį ji padės Jums

lt
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Tai pvz HFSS dokumente, šiuo atveju jie naudojami waveport (ne Susitelkusius uostas).Ar kada nors bandomi naudojant Susitelkusius uosto?

Sukurta Cables pašarų vidaus dirigentas prijungtas prie monopolijos ir apskaičiuota, kad 50 Om kaip carachteristic varža.
Tada aš išbandyti waveport ir Susitelkusius uosto į įkalbinėti atvykti ir aš gauti tuos pačius rezultatus.
Mes patikrinome S11 ir mėlyna, ir jie yra labai panašūs.Be to, mėlyna = 36 omų apie ir tai sutinka su teorinę vertę liambda / 4 monopolis ...
Linkėjimai.

Dowiaduję HFSS v5 nes dvi dienas, į modelio galutinio groundplane monopolis antena.Man sunku apibrėžti uosto.
Kai kurie nariai šiame forume buvo sėkmingai modeliavimas monopolis antena.Prašome monopolis's hfss failą į mane.Norėčiau sužinoti iš jūsų.
Labai tau ačiū.

Hey I m projektavimas Lamda / 4 monopolijos į HFSS.kokia ilgio ir skersmens man reikia?Plz atsakykite skubiai.

dėl liambda / 4 monopolis spindulys cilindrai gali būti laikomas lambda/200

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back