Modelis dekodavimas ....

V

venkat3271

Guest
HI
Kai aš įgyvendinti Turbo kodas MATLAB ir sklypą už Bendrosios išimties kiekvienos iteracijos grafikas (I kompiuterinės BIR po kiekvienos iteracijos, ir aš atlikti iteracijos 10), maniau, sklypas turi būti monotoniškai mažėja ir pasiekia minimumą..Bet mano nuostabai, gaunu atsitiktinai didinant ir mažinant sklypo ..

Can anybody help, y tai įvyksta ir vietoje klaida ...

Mano žiniomis Mano Algo yra teisinga ir gaunu gerus rezultatus dėl kai kurių kitų duomenų rinkinys ..

Manau, kad jums reikia naudoti labai didelį skaičių iteracijų gauti tinkamą rezultatą.
Pagal Monte Karlo modeliavimo metodu, apskaičiuoti atsižvelgiant į BIR, iteracijų skaičius turi būti labai didesni nei 1/BER ir kaip nykščio galime pasirinkti N> 10/BER taisyklės

Pavyzdžiui, jei norite įvertinti ir 1e BER-5, tuomet turite turėti bent jau N = 1000.000 kartojimą.

linkėjimai

visų pirma jiems šiek tiek sukrėstas taip, kad ir įgyvendino kartotinis dekodavimo dėl MATLAB.nes jis apima daug atminties galimybes, indirections ir nurodymus yra neišvengiamas dekodavimo įgyvendinimą.

Įdomu, kad wat jei kodas yra teisingas.

Neseniai sukūrėme Turbo encoder ir dekoderis C. kaip kaip kažką tai susiję ji veikia gerai, bet kadangi turbo dekoderis nori minkštos bitais kaip žaliavos right now im sutelktas į minkštą demapper.

kartą jiems padaryta, kad aš tikrai grįšiu į UR klausimą.

Labas,

Ši problema kyla, kai duomenų yra nepakankamai.Taigi, jūs turite padidinti savo duomenis, ypač aukštos SNR.

Achmed

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back