Modeliavimas

O

OvErFlO

Guest
Kaip modeliavimas grandinė su 4,1 Fondas Xilinx?(nėra jokių paketas)
Prisimenu, kad Fondation 2,1 ji egzistuoja ...Kaip aš galiu padaryti?

Prašome neatsakinėti, jei turite naudingos informacijos Įdėti į šį pranešimą.Ačiū

Jums reikia ko nors panašaus Modelis * Sim eiti su juo.Ji yra įtraukta su Foun * mendacijos ISE 3.1i ir 4.1, bet ji ateina į atskiras CD.4,1 ISO į CD nebūtų jis.Pabandykite surasti Mode * lSim ISO ir eik iš ten.

Turiu mod els * * im 5,5 SE ir PE bet tai neturi lusto XI * li * NX ....Galite man padėti ...Tnx ...
Žinau versija XE, bet tai ippossible fint tai ...

Turiu mod els * * im 5,5 SE ir PE bet tai neturi lusto XI * li * NX ....Galite man padėti ...Tnx ...
Žinau versija XE, bet tai neįmanoma fint tai ...

naudoti ModelSim versiją turite.

imituoti Gate lygio (ty po vieta ir būdas)

išsirašyti verilog netlist.

Tada sudaryti naudojamas Xilinx-technologijos pasirinktą biblioteką.

Leistinoji dizainas su šios bibliotekos ir tada galite imituoti jo

Aš naudoju Xilinx Dizainas Manager generuoti VHDL failo ir naudoti ModelSim imituoti vartai lygio dizainas

Pasirinkite Dizainas -> Options -> Modeliavimas -> Generic VHDL
Tada pasirinkite Edit Options -> Modeliavimas duomenys Options -> VHDL.Patikrinkite Correlate Modeliavimas duomenys įvesti Dizainas
Modeliavimas Netlist pavadinimas = pavadinimas VHDL failas bus sukurtas (pvz., timesim.vhd)
Dabar jūs turite VHDL faile taip pat reikia labai bylas, kuriose galima rasti xilinxvhdlsrcsimprims kataloge.Padaryti biblioteka simprim į ModelSim (vlib simprim) ir kaupia simprim_Vcomponent.vhd, simprim_VITAL.vhd ir simprim_Vpackage.vhd į šią biblioteką.Dabar galite imituoti vartai lygio dizainas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back