Modeliavimas perdavimo linijos.

A

akhilrathore

Guest
labas,
Aš projektavimas organizuoto nusikalstamumo LML-192 (10 Gbps).witout perdavimo linijos tai achiving visas specifikacijas
maršruto ilgis net iki 1mm tai atlikti pakankamai gerai, kad ne pralaidumo redduces
considerabily,
My question is, modeliavimo ir praktiniais tikslais, ką ilgis TX-linija bus pakankamai, kad būtų tinkamai veiktų CKT.

Aš naudoju 50 Ohm Tx linija, kuri yra RC uždaryti nutraukiama, tai ten su nutraukimu ar kažkas kita problema yra neteisingas?

Maloniai padėti ....
Thanks and regards,
akhil

Su teisinga nutraukti idealus perdavimo linijos tai ilgis neturėtų turėti įtakos ne visi.

Aš terminared 50Ω TX-liniją su 50Ω rezistorius ir kondensatorius ir 10f apkrova jis apkrova,

bet šaltinis pabaigos consedering paketas parasitics aš 75Ω.

Ar nieko blogo šiame nutraukimą?

akhilrathore rašė:

Aš terminared 50Ω TX-liniją su 50Ω rezistorius ir kondensatorius ir 10f apkrova jis apkrova,bet šaltinis pabaigos consedering paketas parasitics aš 75Ω.Ar nieko blogo šiame nutraukimą?

50Ω naudojamas rungtynės su būdingu varža Tx linija,

Aš vairuotojo off chip apkrova 50 Ω

Nemanau aiškiai matyti jūsų grandinė (kaip jūs prijungti 50 omų, 75 omų ir kondensatorius).Kad išvengtumėte nesusipratimų, galite parodyti schema?

labas,
Šis CKT su RD, 75Ω ir z0 kaip 50Ω.
kondensatorius serijoje su Z0 yra 10f.
Paketas parasitics čia nerodomi.

Ačiū,
akhil
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

50 omų pasirinkimas tarp galios tvarkymo pajėgumus ir signalo praradimas vieneto ilgis kompromisą, už orą dielektriku.

Pigaus komercinio kabeliai, pavyzdžiui, tuos, kurie kabelinė televizija Jūsų namuose, 75 omų yra standartas.Šie kabeliai neturi turėti didelės galios, todėl pagrindinis savybė, kad turi būti atsižvelgta, yra nedidelis nuostolis.Atsakymas į "kodėl 75 omų?"

Ta, kad 10 FF, kaip efektyviai naudoti ne nutraukti savo nuomonę.Aš suprantu, kad jūs ketinate vairuoti perdavimui linijos valdybos, todėl jis bus gana ilgas bet kuriuo atveju.Siekiant išvengti DC apkrovos, galima naudoti AC kartu nutraukiant arba 100 omų skirtumo nutraukimą, tačiau abiem atvejais signalas visiškai absorbuojamas ne linijos gale, sumažinti skirtumo signalas 40% atvirosios grandinės lygmeniu.Paprastai, vairuotojas turi būti skirtos šios rūšies krovinių.

Veiklos linija veiksmingai unterminated sukeltų mutiple signalo atspindžių abiejuose galuose.

Citata:

Ta, kad 10 FF, kaip efektyviai naudoti ne nutraukti savo nuomonę.
Aš suprantu, kad jūs ketinate vairuoti perdavimui linijos valdybos, todėl jis bus gana ilgas bet kuriuo atveju.
Siekiant išvengti DC apkrovos, galima naudoti AC kartu nutraukiant arba 100 omų skirtumo nutraukimą, tačiau abiem atvejais signalas visiškai absorbuojamas ne linijos gale, sumažinti skirtumo signalas 40% atvirosios grandinės lygmeniu.
Paprastai, vairuotojas turi būti skirtos šios rūšies krovinių.Veiklos linija veiksmingai unterminated sukeltų mutiple signalo atspindžių abiejuose galuose.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back