modeliavimas ModelSim ....

D

dBUGGER

Guest
Hi all ...
Aš jau bando modeliuoti tam tikrą kodą, kurioje yra duomenų magistralės
kad yra paskelbtas Inout tipo.Turiu imituoti Mano VHDL kodas ir
tiek skaitymo ir rašymo operacijas, kurias ji puikiai veikia, taip pat duomenų magistralės
pasireiškia tri-nurodytam (Z), kai jie nenaudojami.
Dabar ši modeliavimas buvo atlikta tiesiogiai išleisti signalų reikšmės
į ModelSim aplinka.Tada aš pagalvojau, kad rašyti testbench į
imituoja patį.Tuo atveju, kai rašau tam tikrą databus duomenų
jis neturi gauti tri-pareiškė, kai jis nenaudojamas.So I tried to debug
problemą ir nustatė, kad nuo mano testbench esu priversta kai vertė
autobusas pasakyti '3 B "ir taip pat kodu liepti" Z ", kai jis nenaudojamas, tada
STD_LOGIC bus išspręsta tipas išsprendžia vertę ir suteikia '3 B ", nes
"Z" gavo bent prioritetas.
Kodėl jis dirbo tiesiogiai ModelSim aplinka buvo bcoz buvau
"Deponavimas" ant autobuso, o ne vertę "įšaldymą" jį.Jei aš sušaldyti
vertė yra tada tokiu atveju taip pat i Gremoklis neteiks autobusų tri-teigiama.Ir aš norėčiau žinoti, kaip mūsų testbench galime rašyti kodą, pavyzdžiui
kad matau visi teisingi rezultatai.Manau, kad praktiškai tai bus
darbas baudą, bet tai geriau jei imitavimas taip pat galime pamatyti norim
rezultatus.Hope somebody can help.Thanx a lot [/ color]

Jei aš understnd savo problemą, tada jis yra kaip u wanna jūsų DataBus būti tri-pareiškė net Bandymų stendo atveju.Jūs turite gerai išanalizuoti problemą ir turi sau atsakė ji.Jei "indėlis" į savo ModelSim aplinka ir toks atvejis, bandymo stendo.Taigi, geriausiu atveju jums reikėtų pateikti duomenys apie DataBus už šį laikotarpį, kai jis yra naudojamas ir tik po to "Z" ji, pavyzdžiui, "3b" po 250 ns "Z", po 350 ns;
Bandau paleisti problemą, bet, kad turėtų būti idealus būdas.PLZ grįžti su savo būdais.

Hi SPARC .....
Taip, ką sako yra teisinga.Realiai galime modelio duomenų magistralės nurodytu būdu, nurodant "Z" po tam tikro delsimo ir vėl leistų.Svarstymą, taip pat tinkamas iš duomenų magistralės.Bet mano abejonės buvo, jei mes ją šiek tiek sintaksės, kad galėtų atlikti tai, ką "Indėliai" Ar galioja komandą ModelSim funkcija, kad mes dont hav pavyzdžio duomenų magistralė taip pat Everytime We numatyti, kaip darbo duomenys galėjo būti padaryta mūsų pati programa.
Aš ieškojau apie PDF naujo neto N nustatė, kad BA gali numatyti šios testbench raštu nauja versija VHDL ty 200X type.Bet jeigu jūs HAV jokios kitos atlikite atsakymą.Anyway Thanx a lot for the help.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back