Modeliavimas ir patikra: ĮSPĖJIMAS: Xst: 2036

S

snehanidhi

Guest
HI, aš esu naudojant coregen generuoti FIFO ir naudoti jį laikyti data.data_out yra priskiriamas FIFO dout. I dont žinoti, kodėl aš gaunu šį įspėjimą? Ar yra kokių nors būdų pašalinti šį įspėjimą. ĮSPĖJIMAS: Xst: 2036 - įterpimas OBUF dėl uosto lėmė "black box". Galimas modeliavimas neatitikimas.

Jūsų modeliavimas apima "blackboxes", kuris reiškia modeliavimo programinė įranga negalėjo resove vieną iš savo modulius. Programinė įranga turi galėti rasti jūsų FIFO's ir sąsaja su jais turi būti teisinga.

bet turiu saugomi tame pačiame aplanke kaip ir kiti failai fifo.vhd ir pridūrė, kad į projektą taip pat .. sukurtas viršų modulis, kur aš turiu susiję FIFO su othr reikalingi uostai ten modulis .. nepriklausomai FIFO n viršų modulis dirba švarus .. bet kai i sujungti visa tai im getting įspėjimai

Jei turite kokių nors sąsajos nesutapimas, programinė įranga sugeneruos blackbox.

Kai instancija kode modulis, turite sąsaja, kuri rodo, kaip uosto signalus prisijungti prie modulio esate instanting sub modulio. Šios uosto signalai turi sutapti puikiai, visi signalai turi būti įtrauktos, ir visi vektoriai turi turėti tą pačią indicies. To nepadarius, rezultatas bus "blackboxes"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back