Modeliavimas aukštos z produkcijos verilog -

S

steve_mac

Guest
Labas,

Kaip pavyzdį aukštos z produkcijos verilog-?

Šiuo metu aš modeliavimo jį output = 0, tačiau tai sukelia konfliktus, kai aš cascode juos aukščiausio lygio (Klaida = išėjimo prijungtas prie kito išėjimo).

Šiuo metodu I'm using yra

:
:
Vout = 0;
:
:

V (OUT) < Vout;
......Su kuo turėčiau pakeisti reikšmę "0" su siekiant gauti aukštos z produkcija?

Thanks a million for ur help !!!!!

Hughes

Thanks for ur patarimų.Bet aš vis dar ta pati problema.Atrodo, kad formulė ir pridėjo dar yeilds įtampos vertės.Kaip pavyzdį taip, kad grandinės mato atjungtas galia (ty didelės z narėje)?

Atjungtas produkcija taip pat turi įtampos vertės.Norėdami pamatyti aukštos z poveikis, turite prisijungti kitos mažos z vairuotojo šaltinis šio mazgo.

labas,
kiek aš suprantu ir reikia modelio atvirosios grandinės, todėl manau, ir turėtų būti srovė lygi nuliui, ir jokios įtampos sąlygomis "ir supainiojo man truputį, nes kiek aš suprantu tai, kad V (out) = 0 yra trumpas cicuit nėra atviros grandinės, todėl PLZ po sprendimo, kuris u will find ".if u just make the output node as a voltage node and not electrical it wont draw any current "not sure".

BTW manau,
if u just make išvesties mazgas su įtampa mazgas ir nėra elektros jis įpratęs daryti dabartinis "nežinote".
linkėjimai,
a.safwat

Hughes rašė:

Atjungtas produkcija taip pat turi įtampos vertės.
Norėdami pamatyti aukštos z poveikis, turite prisijungti dar mažai z vairuotojo šaltinis šio mazgo.

steve_mac rašė:Hughes rašė:

Atjungtas produkcija taip pat turi įtampos vertės.
Norėdami pamatyti aukštos z poveikis, turite prisijungti dar mažai z vairuotojo šaltinis šio mazgo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back