Modeliavimas įrangos filtro projektavimas, naudojant tik mikrojuostelinių

K

Kint

Guest
Labas

Norėčiau sukurti ir mikrojuostelinių vietoj mountered dėl kondensatoriai ir ritės filtrą.Does anybody know programinę įrangą, kurioje galite imituoti dalykas prieš priimant PCB nuo tos pačios programos?

Thanx iš anksto

Man M-filtras Agilent / Eagleware Genesys kostiumas yra labai paprasta naudoti.Jūs tiesiog bakstelėkite į Jūsų poreikius ir kas topologijos norite ir jis suteikia PCB ir possiblitity paleisti EM modeliavimas too!

Tik atkreipti atgal tai nėra nemokama.
AFAIK yra vertinimo licenciją available on request!

www.eagleware.com

Į sveikatą

TX-Line free, easy-to-use, Windows interaktyvios perdavimo linijos skaičiuoklė analizės ir sintezės perdavimo linijos struktūros.TX-Line leidžia vartotojams įvesti arba fizinių savybių arba elektros būdinga bendra perdavimo priemonės, tokios kaip:
Microstrip
Perdavimo linijos
Plokščių bangolaidyje
Pagrįstas plokščių WG
SlotlineTX-linija lengva naudoti interaktyvų grafinę vartotojo sąsają ir dirba su Microsoft Windows 2000/XP.

Jei dažnis yra mažas, tada galima geriau naudojant gerą RF kondensatoriai ir induktyvumo ritės nes mikrojuostelinių linijos geometrija gali būti nepraktiška būtų įgyvendinama lenta.Taip pat, jeigu filtro konstrukcija yra jautrios gamybos nuokrypių (geometrijos, santykinio permitivity, temperatūra ir tt) jums gali būti kai kurių nekilnojamojo galvos skausmas, too.

Labas
"Filtruoti sprendimai" gali jums padėti.
linkėjimai

Thanx visiems padėti.
TX-Line naudoja kai kurios skaičiavimo kad mes negalime rasti teisinga.
Filtruoti sprendimai yra labai gražus programa, bet prastas dėl išdėstymo dalis.

Mes dirbame su 3,5 GHz, todėl mes turime būti tiksli :)

už mikrojuostelinių filtras, u turėti ADS, MWO ir genysys, taip pat ansoft dizaineris gali padėti

pat MWO ir reklamos abu turi EM simuliatorius tai ir gali imituoti EM filtraskhouly

Mano nuomone Kuklus, Microwave Office ir Ansoft dizaineris siūlo geras 2.5D modeliavimas tačiau trūksta filtro dizaino galimybes, Eagleware ir Filsyn suteikia daug geriau filtro topologija ir transformavimo galimybių.Jei yra ertmė poveikis apsvarstyti, galbūt EM 3D modeliavimas reikia patikrinti, kaip gerai.Aš rekomenduojame pridėti Tuning konfeti dėl nenumatytų atvejų.

Filsyn: http://www.alkeng.com/

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back