Mobilusis antenos ir žmogaus kūno

M

mkassem

Guest
Ei

Norėčiau žinoti, poveikis žmogaus organizmui dėl mobil antena
ir kaip mes galime padaryti antena insenstive šiuo klausimu
tai yra problema plataus diapazono antena

Thanx

Max:

poveikį judriojo ryšio antenos nepriklauso nuo dažnio, bet priklauso nuo galios perduodamos ir imtuvo signalo.
praeityje,
o 1'th kartos mobiliojo ryšio sistemos, ši problema buvo labai rimti, nes tankis didelė galia, kuri naudojama tose sistemose, bet ir 2'th ir 3'th kartos mobiliojo ryšio sistemos nėra tokia, rimtas kaip anksčiau.jei norite suprasti lengva ir paprasta apie įtakos energijos į žmogaus organizmą, jūs galite kreiptis į Mikrobangų krosnys.

atsižvelgti.

Žmogaus kūną veikia kaip barjeras, dažniausiai aukštų dažnių, dėl odos gylį.Kaip didesnis dažnis, skverbties pajėgumai yra mažesni ir labiau jautrūs kliūtis.Paprastai į mobiliųjų programų tai nėra problema, nes jūs signalo visomis kryptimis.Žmogaus kūno daugiau uždaryti dažnis yra 2,4 GHz, dar blogiau, nes tai yra vandens rezonanso (kūno ir yra 75% vandens).

Plataus diapazono antenos negalima panaikinti ...nes tai yra elektromagnetinės charakteristikos.

svarbiausia man yra poveikis organizmui dėl impedancja įvesties antena
bet kokia įstaiga žino kaip padaryti minimze šis poveikis

Antenos rozproszę wave skirtumas spinduliavimo dėsningumo grindžiama rūšių, kaip monopolijos, Dipolio arba spiralinės antenos
ir ttManau jis gali turėti įtakos efect ir kūno (?)

Manau, kad taip sunku, nes šis poveikis yra skirtingas ne žmogaus, santykinę padėtį
ir tt jūs galite turėti sistemą, kuri skiriasi įėjimo varžos, yra nustatomas diapazonas (gautas priemones šio įtaka), tada sistema pasirinkti impedande kad suteikti didžiausią elektros energijos perdavimo (Jūs turite įvertinti įėjimo galia) vengti atspindžių ir pasiekti maksimalų efektyvumą.Tai nėra paprasta, tačiau tai galima padaryti.

Manau, jūs galite kreiptis į kai kuriuos dokumentus su tokiais pavadinimą, poveikį organizmui įvykdyti antena IEEE.Poveikis organizmui atlikti antenos yra karšta tema Celular antena.

joshuacp rašė:

Manau, jūs galite kreiptis į kai kuriuos dokumentus su tokiais pavadinimą, poveikį organizmui įvykdyti antena IEEE.
Poveikis organizmui atlikti antenos yra karšta tema Celular antena.

perskaityti informaciją K. Fujimoto / JRJames "Mobili Antenos
Sistemų vadovas ", 6.1.1 punktas, p.. 295 - xxxx
Iš esmės poveikis žmogaus organizmui dėl antena veikia
kaip įžeminimo plokštės todėl pakeitimus modelio ir
impedancja įvesties.Kai kurie žmonės sako, kad geriausia antena būtų
būti kilpa nes dielektrinius (žmogaus kūnas) neturi keisti
impedanso daug.

Turiu e-knyga ar straipsnis apie saugos mobiliųjų telefonų
ir sąveiką tarp EM bangos ir žmogaus kūno.

Norėdami išmokti apie saugos mobiliųjų telefonų ir kitų EMF šaltiniai žmonių Boby turite tyrimų pirmasis svetainėje Pasaulio sveikatos organizacijos:
http://www.who.int/en/
Yra daug medžiagos apie šią temą.

Manau, kad jis ne klausia, ar spinduliuotės darys žalą žmogaus organizmui, bet kaip padaryti jautrumo antena.

Aš išbandyti kai kuriuos Nuograuža antena Toli srityje strength.It reikėtų pažymėti, kad, kaip dažnai, kaip didelis, 2GHz, H plokštumoje archyvuojamos paskirstymo nėra cirlce visais.Rankų ar galvos poveikį, antenos Koeficientas dėmesio būtų pablogės.Kai kuriose kryptimi E stiprumas yra 20 dB mažesnis nei vidutinis.Spiralinės antenos nėra tokia gera kaip mažesnis juostoje.

Aš tiesiog manau, reikia padidinti spinduliuotės srityje antenos kitą formą antenos forma, kad būtų išvengta žmogaus organizmui poveikį.

spikeyang rašė:

Manau, kad jis ne klausia, ar spinduliuotės darys žalą žmogaus organizmui, bet kaip padaryti jautrumo antena.Aš išbandyti kai kuriuos Nuograuža antena Toli srityje strength.It reikėtų pažymėti, kad, kaip dažnai, kaip didelis, 2GHz, H plokštumoje archyvuojamos paskirstymo nėra cirlce visais.
Rankų ar galvos poveikį, antenos Koeficientas dėmesio būtų pablogės.
Kai kuriose kryptimi E stiprumas yra 20 dB mažesnis nei vidutinis.
Spiralinės antenos nėra tokia gera kaip mažesnis juostoje.Aš tiesiog manau, reikia padidinti spinduliuotės srityje antenos kitą formą antenos forma, kad būtų išvengta žmogaus organizmui poveikį.

Sąveika tarp mobiliojo ryšio antenos ir žmogaus organizmui dar tema daug popieriaus dirba.Dauguma kortelių kalbėti apie SAR sveikatos problema.Aš atsimenu, prieš aš pamačiau popieriaus kad kalbėti mobiliuoju nors stovi šalia sienos būtų naudinga sumažinti EM poveikio.Tačiau kalbant apie bevielį RD našumą, įvairių dizaino, kai kurios mobiliųjų būtų nuostolis skambutį arba sumažinti skambučių iš tik todėl, kad antena yra arti ausies, arba galva, o tai reiškia, galva gali absorbe magnetinės energijos spinduliuotės mobiliojo ar bazinės stoties.Pls nepamiršti, kad visa mobiliojo telefono turėtų būti vertinama kaip antena!ir bandykite išlaikyti jį kuo nors jį naudoti.Wilson

nors turi permitivity coductivity ir permiability nuostolio tangentas žmogaus kūno VHF-UHF juostomis?

pereiti į:

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=244374&highlight =

A seniai aš padariau prototipas antena, kuri buvo šiek tiek variantu yra monopolis su kūginėje sijonas dėl šalmo pritvirtinta taikymo.Jis dirbo labai gerai ir buvo santykinai nejautrus šalmai.

Ši priemonė buvo toks kvailas ieško, kad mes nusprendėme ne kurti vieną realią.Dėl anekdotai tik nesiliovė.Jis tikriausiai buvo teisingas sprendimas.

Geriausias būdas sumažinti sąveika su įstaiga formuoti spinduliavimo dėsningumo kad organizmas nėra apšviestas ir net, kad nėra darbo tikrai gerai.

Žmogaus kūno aboser keletas RD energijos.Taigi, jei išmatuoti spinduliavimo dėsningumo rasite modelio nėra vienoda, kadangi kai kurios galia yra absorbuojamas.

Ranka, laikanti mobilusis telefonas taip pat turi įtakos ir grąžinimo nuostolių.Tikrinti turėtų įvertinti grąžinimo nuostolių su fantomų daugiau tikslų rezultatą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back