Mobilus telefonas kabineto radiacijos

A

ajhsu

Guest
Labas
Mobilus telefonas turi praeiti LPS.
Vienas tiriamasis objektas yra vadinamas "spinduliuotės"
GSM 12,2.

Mačiau ETSI GSM 12.2.1, kuris yra vadinamas "kabineto radiacijos"
Mano ankstesnė patirtis, mes visada testas "spinduliuotės"
oro nuorodą bandymų BS.

Ar "kabinetas radiacijos", tai mums nereikia, kad stovykloje BS
per oro ryšį ir naudoti RD calbe vietoj.O tada naudoti priimančiosios antenos
į measeure jo parazitinio teršalų be per antena?

Ar tai vienas iš būdų įvykdyti šį testą?
Labai tau ačiū.

Dėl kabinetas spinduliai aš nei ETS-Lindgren (http://www.emctest.com) ekranuoti kameros, arba 3m beaidės anteną kambaryje.Turite būti atsargūs, kaip koreliuoja rezultatus.
Mobilus buvo kilpa atgal su CMU200 arba tuščiosios eigos režimą, ar stand-by, priklauso matavimu.

linkėjimai

I don't understant iš "kabinetas radiacijos" apibrėžimas.
Gal galėtumėte pasakyti daugiau?
Labai tau ačiū.

Spinduliuotės Parazitinis spinduliavimas, kai MS buvo paskirta kanalo, yra bet kokios emisijos spinduliuojamos kabineto ir struktūros judriojo ryšio stotį, įskaitant visas jungiančius laidus.

Tai taip pat žinomas kaip "kabinetas spinduliuote".
Reikalavimai taikomi visiems GSM850/900/1800/1900 MS rūšys.Testas taikomas visose valstybėse narėse tipai ir esant ekstremalioms įtampų bandymas išimtį valstybės narės, kurioje praktinis ryšį su išoriniu maitinimo šaltiniu, nėra įmanoma.
"Praktinė ryšys" turi būti aiškinamos taip, kad būtų galima prijungti Extreme įtampa MS netrukdant ir tokiu būdu, kuris galėtų būti pripažinti negaliojančiais IS bandymo konfigūracija.
Nurodyti 3GPP TS 51,010-1 version 5.4.0 Release 5 (buvęs GSM 11,10) - 12.2.1 MS paskirstytų kanalas

linkėjimai

I'm sorry.Aš dar negavau jo.

Kabineto spindulių jungiasi LST oro nuorodą arba RF kabelis?
Ačiū už jūsų patarimus.

Mobilusis telefonas yra prijungtas prie kompiuterio sąsają naudojant kabelį (Serial, USB, lopšys, ir tt), ir yra prijungtas prie Rusijos Bandymo arba BS, naudojant spindulių ryšys.

Atsiprašau,
Koks tikslas sujungti VN PC?
Koreguoti kas?
Ačiū už jūsų patarimus.

Visi mobilieji telefonai gali naudotis sąsaja (atnaujinti programinę įrangą, Download / Upload prašymų, laisvų rankų įranga, įkroviklis, ir tt)
Bandymas ieško ne tik norėdami pamatyti informaciją apie savarankiškai mobili kiekį, bet ir pamatyti spinduliuotės, kai mobilusis telefonas yra prijungtas prie sąsaja.Kartais yra įmanoma turėti milžinišką radiacijos per kitus uostus (nuoseklioji sąsaja, "hands-free port, kt.)Tuo metu išjungti FCC reikalavimai yra griežtesni nei ETSI.

"Šie reikalavimai taikomi visiems GSM850/900/1800/1900 MS rūšys. Tyrimas taikomas visose valstybėse narėse tipai ir esant ekstremalioms įtampų bandymas išimtį valstybės narės, kurioje praktinis ryšį su išoriniu maitinimo šaltiniu, nėra įmanoma.

Atsiprašome už vienas kvailas klausimas.
Aš nesuprantu, kas pirmiau sakinys menas.
Gal galėtumėte pasakyti, ką jis pasakė?"Not possible" už ką?
Ačiū.

Jei bandymo sąrankos neleidžia prijungti išorinį maitinimą į savo mobilųjį telefoną, (pakeisti vidaus bateriją), jums nereikia skaičiuoti Extreme įtampos testas.Tai yra todėl, kad kartais spec sako:
"Tais atvejais, kai jokios kitos praktinės ryšys gali būti, kad elektros energijos tiekimas, VN skirta baterija šaltinis turi būti naudojamas."

Thanks for your help.
Tačiau vienas iš bandymo tikslas yra išbandyti ekstremaliose įtampa.
Jei jis negali būti išbandytas per praktinius ryšį ir tada naudoti nekilnojamąjį
baterija, o ne, kaip bandymas Extreme įtampos būklę?
Dėkojame už Jūsų maloniai padėti.

Aš nežinau, kodėl jie nori išbandyti kabinetas spinduliuotės MS.

Iš savo patirties, turime patikrinti "kabinetas radiacijos" žmonių saugumui.Jūs žinote, kad didelis signalą radijo spinduliuotė wil pakenkti žmonių sveikatai.

Be Mobilusis telefonas sistema, jūs žinote, kad yra jungtis signalas ateina iš kabineto su antena ir jie gali padaryti signalo skleidžia aplink ir gali kumpis darbo gyventi.Jei tai patikrinti ir įsitikinti, kad spinduliuotės yra priimtino lygio, žmonės gali dirbti vietoje.Parašytas po 55 sekundžių:Aš nežinau, kodėl jie nori išbandyti kabinetas spinduliuotės MS.

Iš savo patirties, turime patikrinti "kabinetas radiacijos" žmonių saugumui.Jūs žinote, kad didelis signalą radijo spinduliuotė wil pakenkti žmonių sveikatai.

Be Mobilusis telefonas sistema, jūs žinote, kad yra jungtis signalas ateina iš kabineto su antena ir jie gali padaryti signalo skleidžia aplink ir gali kumpis darbuotojo sveikatai.Jei tai patikrinti ir įsitikinti, kad spinduliuotės yra priimtino lygio, žmonės gali dirbti vietoje.

Štai kodėl jie turi tai patikrinti saugumo darbo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back