Mobilus Indikatorius

K

kluivert

Guest
Aš darau savo projektą GSM automobilių signalizacija ir man reikia aktyvuoti sistemą telefono skambučio iš automobilio savininko. Radau Pin 9 RI, nuoseklųjį prievadą Indikatorius gali būti labai naudinga mano idėja, bet aš naudoju Siemens SL55 ir radau, kad šis PIN 9 nenaudingas, nes ji suteikia ne signalas, kai aš vadinu mobili. Ar tai PIN poreikius aktyvavimo iš AT komandų? ar ką? Thanx iš anksto

http://en.wikipedia.org/wiki/Ring_Indicator
tvirtino R. signalo trunka beveik tiksliai taip, kaip ilgai, kaip telefono linijos skambėjimo - pavyzdžiui, 2.0 sekundės už sprogo Šiaurės žiedas Amerikoje. R. signalas taip skambėjimo modelis glaudžiai - iš tiesų, tai galima kompiuterio programą, nustatyti skiriamąjį žiedą iš telefono kompanijos modelius, stebėti RI signalo perėjimai. Jei telefono linija žiedų, pavyzdžiui, dvi trumpas burts, ir tada ilgą sprogo, RI signalas bus imituoti šį modelį
Taigi, jos turėtų būti modemas galia - dešinysis? Jei esate visiškai tikri, kad PIN ..(??) veikla nėra .. jo galima naudoti programinę įrangą. Kad PIN buvo sukelti ant PC nutraukti (telefonas skamba ... ar automatinis atsakymas) tokia sistema, gal pertraukia nebuvo įdarbinti kaip kompiuterio ..?? (Kito šaltinio nutraukti, pavyzdžiui, programinę įrangą, kai gauti kitas serijos duomenis iš modemo ..??) taip pat, jei jos "apsaugos sistemos", jie * galėtų * taip pat turi keisti dalykų aplink (PIN PIN9 RS232 9) - žinomas kaip " saugumo sluoksnis per apgadinimu "

RI pin9 yra kintamos, ir nenaudingas, todėl Ką turėčiau daryti, o ne, turiu idėją patikrinti simboliai "žiedas" mobiliojo siunčiama ši teisė thanx for ur padėti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back