Minimalus ilgis tranzistorius gali būti naudojamas CMOS technologiją

K

katrin

Guest
Aš naudoju 0.35u CMOS technologiją. Minimalus tranzistorius ilgis 0.5um Man atrodo yra dabartinė šių per tranzistorius pasikeičia, kai tranzistorius ilgis yra tik sumažintas nuo 0,6 iki 0.5u. Tai klaidina mane. Man įdomu tai, nes dizaino rinkinys suteikia ypatingą modelį su mažiausias ilgis (0.5u) tranzistorius? kai MOSFET ilgis yra per trumpas, jos veikimas yra influnced pagal Vds arba kai kurie kiti veiksniai smarkiai?

Hallo Hallo, Min. vartų ilgis tranzistorius yra 0.35μ wrt technologija naudojant. Manau 0,5 μ nėra min. ilgis UR tranzistorius. U galite naudoti min. ilgis tranzistorius, bet u turėtų būti atsargūs, jei U naudoti. bcoz kanalų moduliacijos vaidina didelį vaidmenį, jei U naudoti min. ilgis, suderinimas taip pat yra kita problema. Kalbant apie

Sveiki Daugelyje taikymai "Analog Design", bet nėra skaitmeninės, ji yra naudinga siekiant padidinti ilgio, pavyzdžiui, galite padidinti išėjimo varžos dabartinės veidrodis tokiu būdu, bet kaip tu sakai, tai gali padidinti min reikia išėjimo įtampa ir taip apriboti produkcijos sūpynės.

Gerbiami Katrin: Prašome patikrinti modelis naudojamas 3.3V arba 5V maitinimo? Kai aš naudoju 5V MOS ir 0.35um procesą, min ilgis 0.5um. mpig

[Quote = Katrin] Man įdomu tai, nes dizaino rinkinys suteikia ypatingą modelį su mažiausias ilgis (0.5u) tranzistorius? kai MOSFET ilgis yra per trumpas, jos veikimas yra influnced pagal Vds arba kai kurie kiti veiksniai, dramatiškai? [/quote] jo, nes per trumpą kanalo ilgis antrinių padarinių, dominuoja .. kaip mes derease į transisto Vt mažėja ilgio, kad sukelti daugiau energijos sąnaudas tranzistorius .. tai Vt išvažiuoti yra dėl didelio kanalų elektrinis laukas, mažesnių kanalo ilgis remia vartų ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back