MIMO SC-FDMA 3GPP LTE

K

kongfuzi

Guest
[Size = 2] hi all! Jis yra gerai žinomas, 3GPP LTE standartą priima MIMO perdavimą priimamojo OFDMA, bet MIMO pat gali būti naudojamas kartu su SC-FDMA uplink perdavimo. Aš noriu žinoti, Orai 3GPP LTE standartas priėmė MIMO SC-FDMA. Jei taip, tai kur galima rasti standartinį dokumentą arba kurie iš jų įtraukti jį. ačiū! [/size]

[Quote = wireless.newbie] Atrodo, kad jis palaiko tik SIMO UL [/quote] Taip, nes aš gavau jį. Standartai tik remti MU-MIMO (VMIMO) dabar, tai SIMO esmės.

hi. galite apsilankyti interneto 3GPP oranization gauti šią informaciją. SC-SDMA standartas priimtas LTE uplink siekiant sumažinti PAPR kuris yra klausimas OFMA. LTE priėmė SC-SDMA MIMO 1x2 konfigūracijos tai reiškia, kad 1 antena prie gnybto ir 2 bazinės stoties antenos. Turiu tam tikrą dokumentą ir taip pat sumilating programą, apie ją matlac. Jei reikia, galiu siųsti paštu. Pls let me know savo elektroninio pašto adresą.

[Quote = vietdeptrai] Hi. galite apsilankyti interneto 3GPP oranization gauti šią informaciją. SC-SDMA standartas priimtas LTE uplink siekiant sumažinti PAPR kuris yra klausimas OFMA. LTE priėmė SC-SDMA MIMO 1x2 konfigūracijos tai reiškia, kad 1 antena prie gnybto ir 2 bazinės stoties antenos. Turiu tam tikrą dokumentą ir taip pat sumilating programą, apie ją matlac. Jei reikia, galiu siųsti paštu. Pls let me know savo el. [/quote] Labai ačiū! mano e-mail: ge_106@163.com

Gali kas nors atsiųsti man Matlab kodą SCFDMA? thnx a lot

Sveiki, aš taip pat daro LTE SC FDMA uplink specialios paskirties. Aš taip pat reikia, kad dokumentas ir MATLAB kodas. Jūs visi, prašome siųsti man. Laišką id = seeinam@yahoo.com Pagarbiai Inamullah Suomija

Aš taip pat labai labai reikia florin.anton (at) gmail.com Ačiū

Man tikrai reikia šaltinio kodą MIMO SCFDMA, prašome siųsti man, jei jūs turėjote. Ačiū. Mano email: lockhomes@inbox.com

Aš taip pat daro LTE SC FDMA uplink specialios paskirties. Aš taip pat reikia, kad dokumentas ir MATLAB kodas. Ačiū. Mano email: en.husam2 @ gmail.com

Man tikrai reikia šaltinio kodą MIMO SCFDMA, prašome siųsti man, jei jūs turėjote. Ačiū. Mano email: M1_SAEED@YAHOO.COM

Sveiki, aš dirbu MIMO SCFDMA, jei kas nors gali atsiųsti man susijusį kodą arba imitavimas, ji būtų labai padėti man. Ačiū. mano el numeris: babumvg@gmail.com

Sveiki, Mane domina MIMO SCFDMA modeliavimo, prašome daryti man naudai siunčiant m kodas. Labai ačiū, prašome susisiekti su mumis paštu: ngcthuong@gmail.com

Thank you very much! mano e-mail: ge_106@163.com
Sveiki, Aš šiuo metu dirba MIMO SC-FDMA. Jei jūs galite siųsti man MIMO SC-FDMA dokumentus ir MATLAB kodavimo, tai būtų labai padėti man. Aš bando jį daugiau nei du mėnesius, vis dar aš negaliu jį užbaigti. Galite man padėti. Tau dėkoju, Pagarbiai, Babu

hi. galite apsilankyti interneto 3GPP oranization gauti šią informaciją. SC-SDMA standartas priimtas LTE uplink siekiant sumažinti PAPR kuris yra klausimas OFMA. LTE priėmė SC-SDMA MIMO 1x2 konfigūracijos tai reiškia, kad 1 antena prie gnybto ir 2 bazinės stoties antenos. Turiu tam tikrą dokumentą ir taip pat sumilating programą, apie ją matlac. Jei reikia, galiu siųsti paštu. Pls let me know savo el.
hi ... Man reikia tiems Matlab kodas ... Pls help me tai .. mano elektroninio pašto adresą shovik.besu @ gmail.com ... padėkoti jums .. geriausias shovik

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back