MIMCAP ant MOMCAP

M

Medel

Guest
Hi all,

kur galima rasti sluoksnių naudojama kaip MOM-BŽŪP (umc0.13-MOMCAPS_RF)?

i am naudojant MIM-BŽŪP viršuje yra MOM-BŽŪP.Ar galima pasirinkti sluoksniai naudojami dėl MOM-BŽŪP (iš sluoksnio ... Norėdami Layer ...)?ar reikia ir išdėstymą yra MOM-BŽŪP save (o ne naudojant standartinius umc0.13-MOMCAPS_RF)!

Thanks a lot ...

Priklauso nuo tikslumo reikalavimas: Jei norite naudoti ją kaip atsieti dangtelį, galite sukurti savo dydžio / formos
(sa ftopic346229.html).

Bet jei jums reikia pagrįstai tikslią modeliavimo rezultatus, geriau naudoti standartinę MOMCAP.MOMCAP paprastai yra stiprinti riba tarp poli per aktyvi (ir tai rodo stiprią įtampos priklausomybę įtampa ≤ Vth),
o tik standartinis MOMCAP modeliuojama su geru tikslumu.

Dažnai Dizainas taisyklės neleidžia klojimo MIMCAPs per MOMCAPs (I
don't know why, nėra akivaizdaus fizinio pagrindo uždrausti šią).

Max erikl,

ačiū už atsakymą.Jūs visiškai teisus Design Taisyklės problemą.Gauti nesusiję Klaida (MOMCAPS nėra aptinkamos MIMCAPS yra sudėtingas pirmiau .. gal kai kurios grafinis sluoksnis klausimus .. I dont know tiksliai kodėl).

Atitinkamai i pašalinote MOMCAPs mano schema ir bandė bandymų išdėstymo pagal shorting į MOMCAP tiek Struktūros schema.
šis dirbo faktiškai (LVS derinama) ..
But i am not sure, jei šis metodas yra ok!
Ar turite pasiūlymų gal?

Aš maniau, kad TJO kondensatoriai (metalas-oksidas-metalas) naudoti metalo sluoksnių ir dielektrikas tarp jų (standartinis BEOL dielektrinius stack).Ar ne kondensatorius tarp poli ir aktyvų paprastai vadinami MOP kondensatoriai?

Max

Yes, you're right.Aš maišyti šią galimybę, atsiprašau!

Dear all:
Ar kas nors turi experient naudojant lpe padaryti MOMcap su VIA, dažniausiai liejimo nepalaiko tai, Ačiū

mitgrace rašė:

Dear all:

Ar kas nors turi experient naudojant lpe padaryti MOMcap su VIA, dažniausiai liejimo nepalaiko tai, Ačiū

hi timof,
Aš turiu viena problema, dabar i skirtos vamzdyno ADC ir sėkmingos juosta, bet dabar noriu pakeisti MIM dangteliu su MOM kap.
nes aš ne prieskonių modelis MOM dangteliu, ir nėra LVS taisykles MOM.Aš naudoju SMIC18 technologijų, todėl sunku padaryti.
Ar galėtumėte man papasakoti, kaip galima rasti pradėti, ir ką reikėtų daryti nuo nulio, jei galite.
Labai tau ačiū

Jackon521 rašė:

hi timof,

Aš turiu viena problema, dabar i skirtos vamzdyno ADC ir sėkmingos juosta, bet dabar noriu pakeisti MIM dangteliu su MOM kap.

nes aš ne prieskonių modelis MOM dangteliu, ir nėra LVS taisykles MOM.
Aš naudoju SMIC18 technologijų, todėl sunku padaryti.

Ar galėtumėte man papasakoti, kaip galima rasti pradėti, ir ką reikėtų daryti nuo nulio, jei galite.

Labai tau ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back